Irodában dolgozó, naponta tömegközlekedők, ti a nadrágokat mikor mossátok ki?
Figyelt kérdés
Meddig hordjátok úgy értem2021. júl. 5. 13:46
1/7 Metionin válasza:
Ha nem lesz láthatóan retkes, nem izzadok bele, akkor 2-3 használat után. Amikor hazaérek, azonnal átveszem otthonira és csak abban ülök le, a dolgozós meg megy egy szürke zónába ahol a még nem szennyes de már nem szekrénytiszta cuccok vannak. Ez egy "Schrödinger" névre hallgató tárolódoboz nálam de a tartalma minden hétvégén mosásba kerül annak is, függetlenül attól, hogy a benne lévő cuccok közül volt ami egyszer, volt ami háromszor volt rajtam a héten.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es: Heti egyszer mosol?
2021. júl. 5. 13:56
4/7 Metionin válasza:
3. Igen, hétvégén mosunk ki mindent egyszerre.
5/7 anonim válasza:
2-3 használat nekem is, attól függ mennyire izzadok meg, vagy kerül-e rá egyéb kosz, folt.
6/7 anonim válasza:
3 évente, de ha csak koszos, akkor lekefélem .. Mehet a többi közé..
7/7 anonim válasza:
én szoknyát viselek harisnyával az irodába munkám során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!