Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nemtudom mit vegyek föl?

Nemtudom mit vegyek föl?

Figyelt kérdés
Semmiben nem érzem jól magam, amikor a boltban kinézek magamnak valamit nagyon tetszik aztán indulás előtt is tök jól érzem magam, aztán amikor kimegyek az utcára azt érzem, hogy mindenki engem néz, takargatom magam és nagyon kényelmetlen érzés az egész, már sehogy nincs kedvem elmenni konkrétan, csak emiatt
2021. júl. 5. 06:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még az, hogy csak én félek attól, hogy levegyem a maszkom? Teljesen beleszoktam, hogy eltakar, az adott is egy kis önbizalmat, de nemtudom mi lesz amikor majd nem kell hordani beltéren se...
2021. júl. 5. 06:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs köze a ruhádnak ahhoz, hogy így érzel. Amúgy a maszkkal én is így vagyok
2021. júl. 5. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
a maszkra gondolj úgy, mint egy diktatúra kedvenc motívumára, ami tönkretett sokszázezer embert, szétszakított családokat, lerombolta sok-sok élet munkáját, nullázta fiatalok tömegeinek a jövőjét, és akkor hátha kellően undorítónak találod, hogy ne is akard többé felvenni.
2021. júl. 5. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem kell beltéren felvenni a maszkot, hasznos kiegészítő, Ázsiában divat volt már jóval a covid előtt is. Nem csak a mostani vírus ellen jó, hanem akár egy sima náthát is nehezebben adsz át vele, szóval semmi baj, ha hozzászoktál. Én is hordani fogom. :) Télen különösen jó, mert akkor melegíti az arcot, ami nekem nagyon hiányzott életem régebbi telein.

Amikor veszel egy ruhát, az utcára képzeld magad idegenek, és öreg nénik közé, meg azok közé, akik nem szeretnek. Ha mellettük is hordanád, akkor azok mellett is, akik szeretnek, mindenki mellett, vagyis nyugodtan megveheted.

Aztán ha van egy ruha, aminek túl nagy a dekoltázsa, vagy kinn van a vállad és ez zavar, akkor vegyél hozzá bolerót, ha túl rövid a szoknya, vegyél hozzá harisnyát, vagy rövidnadrágot, és képzeld el úgy magad az utcán. Vagy gondolj arra, hogy a strandon sokkal többet látnak belőled, és mégis minden rendben megy ott.

2021. júl. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!