Vaterán érdemes ruhát eladni?
Van néhány megunt vagy sosem hordott ruhám, érdemes ezt vaterára feltenni vagy nem igazán vásárolnak onnan az emberek?
Még annyi hogy az baj ha előbb átutaltam a 100 ft-ot a teljes jogú felhasználáshoz és csak utána mentettem az oldalon a bankszámlaszámom?
szerintem érdemes én modnjuk eddig mégcsak egy övet adtam de nem ruhafélékből már több mindent:)
a bankszámlaszámos dolog lehet h gond lehet ezt nem tudom lehetséges akkor h mégegyszer el kell utalnod a 100Ft-ot
Köszi a válaszod :)
Már tegnap beírtam a számlaszámom de láttam hogy még ma sincs ott és ma beírtam megint és csak akkor írta ki hogy mentve van a számom és ha mentettem akkor utaljam a 100 ft-ot vagy valami ilyesmi van írva.
De az nagy baj ha tegnap utaltam és ma mentettem? Nem tudja valaki?
Nem baj, mert mire beér és lekönyvelik a pénzt, az 3-4 munkanap, így a számlaszámod már mentve van, simán aktiválnak, talán már holnap, de lehet csak hétfőn.
Amúgy érdemes.
Inkább teszvesz, ott a ruhák talán jobban mennek ( a vaterán inkább régiségek, műszaki cikkek, könyvek a legkeresettebbek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!