MrQ kérdése:
Az gáz ha a Eastpak táskámat a Hervisben vettem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 19:38
1/12 anonim válasza:
Bocsi, de nem értem a kérdést....
Ha nem loptad, hanem vetted mitől lenne gáz?
2/12 anonim válasza:
Jajj anyám miért lenne már gáz? Most gáz egy drága márkaboltban vásárolni, vagy mi van? És ha nem akarod, akkor mégis ki tudja meg, hogy ott vetted? oohh istenem, olyan butaságokat tudtok kérdezni..am nem is tudtam, hogy a hervisben árulnak eastpaket. Én meg a vaterán vettem eastpak táskákat..na és akkor mi van? gondolom te sem a blokkal szaladgálsz, hanem a táskával.
3/12 anonim válasza:
Képzeld Converse-t is kapni a Hervis-ben. Nike O'Neill cuccok tömkelegét.. :)
4/12 anonim válasza:
Juuuj meg fognak kövezni! Keresztre feszítenek a hősök terén és elégetnek mágján! Hogy juthatott eszedbe ekkora hülyeség? Hogy mertél a hervisben venni táskát? Hát én már nem értem a mai világot... A mai fiatalok annyira alkorcsosultak :S:S:S Itt sírom el magam a gép előtt :S Amikor én voltam fiatal, még senki nem vett táskát a hervisben mert tudtuk hogy nem szabad... Azt ajánlom, hogy Menekülj el ukrajnába, mert MEG FOGSZ HALNI! MEGÖLNEK! Bár meg is érdemled!
45F
6/12 anonim válasza:
Te most ezzel arra célzol, hogy a Hervis valami gagyi üzlet? Vagy szégyellni kéne a Hervises cuccokat? Mi a baj vele, én minden sportszert ott veszek és meg vagyok elégedve. Nem hamisitványokat árulnak, mindenre van jótállás.
7/12 anonim válasza:
kérdés hülyeség, figyelj a táskát viszed, arra annyi van ráírva Eastpak, ha valaki kérdezi, hogy hol vetted akkor még mindig mondhatod, hogy rendes Eastpak márkaboltban.... -.-"
8/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert vettem egy O'Neil papucsot a Dechatlonban és megkérdezték hol vettem és mikor megmondtam mondták h hogy lehetek olyan szerencsétlen hogy ott vettem O'Neilt! Egyébként nekem sincs semmi bajom sem a Hervissel sem a Dechatlonnal!
2010. aug. 26. 20:08
9/12 anonim válasza:
Aki ezért beszól, az egy sznob csicska.
10/12 anonim válasza:
ha ez ennyire gáz,akkor mondd azt,hogy gokerben vetted-.-"
szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!