Melyik ruhat valasszam inkabb?
Jovo hetvegen keresztelore kell menjek es sajnos gipszben van a labam, hetfon kapok jarogipszet. Szerintetek melyik lenne szebb?
En a rovidet szeretném inkabb, de lehet jobb volna eltakarni a gipszet.... Mit szoltok?
Az első nem való keresztelőre és nekem nem is tetszik. Max sötét színben egy buliba.
A második nagyon szép, de lehetőleg ne legyen túl sötét, ne nézzen ki feketének.
A fehér szerintem egyáltalán nem keresztelore való.
A hosszú még hagyján, de az se az igazi. Az megint túlzás
Szerintem nem baj, ha látszik a gipsz, de az első nem való keresztelőre, sőt, semmilyen elegáns alkalomra sem, csak tényleg max. buliba, nagyon közönséges hatást kelt.
A második pedig szerintem túlzás, de ha választani kell, inkább az.
Személyes véleményem szerint, keresztelőre az ilyesmik tökéletesek:
Szóval ilyen visszafogottabbak, ennél nem rövidebb, és na, nem ilyen fullra feszülős ruha, hanem ilyen kis aranyos kisruha.
Vagy ilyen stílusú:
Szerintem az ilyen egyszerűbbek, visszafogottabbak valóak templomba.
Én egyiket se venném fel. Az első nagyon közönséges, pláne templomba.
A másodiknál a vállak nyitottak, amit templomba nem illik. Emellett egy díszvacsorára felvenném, de keresztelőre biztos nem.
Valami ilyet viszont szó nélkük: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!