Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sima bugyi vagy tanga?

Sima bugyi vagy tanga?

Figyelt kérdés
Ti mennyi idősen kezdtetek tangát hordani? Ha barátotokkal vagytok mindenképp tanga van rajtatok? Gaz a sima bugyi?

2021. jún. 30. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Csak sima.
2021. jún. 30. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Csak tangát hordok, 15 évesen kezdtem azt hordani kb.
2021. jún. 30. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szavazzatok le nyugodtan, ettől még őszinte leszek. Én kb 12 voltam, mikor elkezdtem tangát hordani. Azóta is csak azt viselek. Nem gondolom, hogy a sima bugyi gáz lenne, egyszerűen csak a tangával érzem magam konfortosan. És tudom, hogy egészségtelen, viszont nem szeretem a többi fajta bugyit.
2021. jún. 30. 20:16
 4/13 Navajonkivagyok válasza:
82%
Csipkés francia, és a pasid megőrül hidd el
2021. jún. 30. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem kezdtem el tangát hordani. Sima bugyi van rajtam, vagy francia, vagy boyshort.
2021. júl. 1. 00:33
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Általában francia vagy brazil tanga. A sima sem gáz, de nem szeretem, ha nagyon bevág.

Tangát gimiben (11-12. környékén és utána 1-2 évig) hordtam sokat, de már egyáltalán nem szoktam.

2021. júl. 1. 01:09
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Normál fazonú bugyit hordok, nem azt ami a fenék 80-100%-át takarja, hanem amiből kb a kétharmada/egyharmada kint van, de még nem féltanga.

A franciabugyiktól megőrülök, 2 van nekem, kíváncsiságból vettem, mert itt olvastam, hogy mások szerint milyen kényelmes, na, ezzel nem értek egyet😅 mindenhova húzogatom, mert nem tudom hol kéne vége lennie.

Tangát nem igazán hordtam sokat, volt 2, egyiket én, másikat anyám kidobta (azzal az indokkal, hogy "becsületes, jóravaló lány nem hord ilyet"(ekkor 17 voltam, épp készültem lefeküdni valakivel+neki is volt egy csomó tangája, amiben épp csalta apámat🙄(korábban nem hordott)))

Féltangám pedig 1 van, azt akkor hordom, ha az adott nap sok az önbizalmam vagy pedig emelni akarok rajta. Abban úgy érzem, minden a jó helyen van szabva és kiemeli az alfelemet, viszont annyira nagyon nem kényelmes.

2021. júl. 1. 05:31
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
nekem mindkettő bejon
2021. júl. 1. 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz a sima bugyi és a barátod se fogja annak gondolni, emiatt ne aggódj :) Én nem szeretem a tangát, nekem nagyon kényelmetlen, így huzamosabb ideig sose hordtam (egyet vettem kíváncsiságból, azt otthon párszor felvettem, hogy hátha csak szokni kell, de nem jött be). Szóval vagy hagyományos fazonút vagy franciát szoktam hordani. Páromnak sincs ellenére és soha nem is kérte, hogy a vegyek fel tangát, mert az jobban tetszene neki. Nem ezen fog múlni, hogy mennyire tart szexinek.
2021. júl. 1. 10:33
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Én sima normál bugyit hordok, nekem az a legkényelmesebb.
2021. júl. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!