Honnan kéne ruhát rendelnem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az oversized pólókat, pulcsikat, nadrágokat, de nem találok olyan helyet ahonnan tudnék rendelni. A SheIn kilőve mert utána olvastam kicsit jobban. A H&M szintán kilővel szeretem az úgy nevezett dropped shoulderes pólókat ott meg nincsenek és nincsenek akkora nagy méretek amiket én szeretnék. Hol találhatnék ilyesmi ruhákat:
2021. jún. 30. 03:42
3/4 anonim válasza:
Én nemrég rendeltem sheinról egy csomó mindent. Nagyon megvagxok elégedve velük. Nem tudom sokan miért nem szeretik. A ruhák is nagyon vagányak, az árak is tűrhetők, minőség jó. Én akárhol kerestem cuccokat magamnak, nem kaptam sehol olyant ami tetszik. Felmentem sheinra és alig tudtam választani
4/4 anonim válasza:
3# sokan azért nem szeretik mert fastfashion de nekem is nagyon tetszik a stilusuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!