Vegyek nagyobbat?
Figyelt kérdés
Hivatalos vagyok esküvőre, a mai nap találtam ruhát (nagyon tetszik és jó áron van). Viszont mellben illetve a felsőtestemen oldalt feszül. 2,5 hónap van az esküvőig. Már hetek óta fogyókúrázom illetve egészségesebben étkezek, edzek.
Szerintetek van esély, hogy kicsit lemegy onnan és nem fog feszülni vagy keressek majd egy másik ruhát?
2021. jún. 29. 20:51
1/1 anonim válasza:
Ezt nem tudhatjuk előre, te sem garantálhatod, hogy végig folytatni fogod a fogyókúrádat. Szerintem vegyél egy nagyobb ruhát is, de ne ugyanazt, legalább a színe legyen más, és akkor ha az esküvőig nem sikerül belefogyni a másikba akkor tudod az újat hordani, ha belefogysz akkor pedig lehet a régit is. Mondjuk te érzed mennyire feszül, de csak ha kicsit és csak felül, akkor lehet nem vennék új ruhát emiatt, vagy várnék még, és az esküvő előtt közvetlen pár nappal vennék ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!