Csajok, mi van most rajtatok ebben a dög melegben? ?Szoknya?Short?Van alatta bugyi?Milyen?Tanga?Vagy milyen?Életkort is légyszi.
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 13:20
21/32 A kérdező kommentje:
19/20 Miért zavar az téged ha verném rá?Neked nem áll fel már vagy mi?Impotens vagy?Szomorú.Vágd le a csipába csak zavarhat a pisilésben.
2021. jún. 28. 23:09
22/32 anonim válasza:
Mert rohadt gáz gyakori kérdéses válaszolókra verni
23/32 A kérdező kommentje:
22 az nem rohadt gáz hogy mindenkire azt hiszed hogy válaszokra veri és azér ír ide kérdéseket mert verni akarja?Te mormális vagy mond?
Te nem vagy rohadt gáz?Ugyanolyan rohadt gáz vagy , mint aki veri.Sőt gázabb.
Neked nincs amúgy orgazmusod mi?Pasi vagy és nem áll fel a cerka?
2021. jún. 29. 05:22
24/32 anonim válasza:
Igen, csak az válaszolhat GYK-n akinek orgazmus problémái vannak, kitűnő meglátás
25/32 anonim válasza:
Azért hisszük, hogy te erre vered, mert más különben miért érdekelnének ilyen válaszok?
26/32 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezhetek ilyet mert verni akatom.Én vizuálistípus vagyok.A legtöbb pasihoz hasonlóan.
Érdekelt, megkérdezrem, ti mwg egyből kombináltok.
2021. jún. 29. 11:02
27/32 anonim válasza:
Egy szürke, combközépig érő, mélyen dekoltált, bodycon egyberuha. Alatta melltartó és tanga.
(Engem nem zavar ha erre veri, más lát az utcán így, akkor azoknak fogjam be a szemét? Ugyan. Amúgy is egészséges a maszti, legyen szó férfiról vagy nőről).
28/N
28/32 A kérdező kommentje:
Nem verem de köszi.Nálad a pont 27!
2021. jún. 29. 17:58
29/32 anonim válasza:
Itthon semmi,egyébként ruha,tanga,melltartó nélkül. 42N
30/32 anonim válasza:
Amugy mi ez a beteg kerdes. Miert erdekel ez annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!