Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe mész esküvőre?

Mibe mész esküvőre?

Figyelt kérdés
Augusztusban megyünk esküvőre, férjem egy gyerekkori barátjáéra. Mit vegyek fel? Mi most a divat?
2021. jún. 27. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Nincs különösebb divat.

Amit nem illik az a fehér, fekete és piros(egyszinben), de manapság már nem annyira elfogadhatatlan pl fekete ruhába menni.

Lehet akár fehér alapon mintás is.

Sokat számít a helyszín is. Ha földes, murvás a talaj, akkor ne tűsarkú cipőben menj.

Az orsay webshopján pl vannak szép ruhák, amik egy sima nyári napon is megalljak a helyüket, nem csak alkalomra jók.

2021. jún. 27. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Alacsony vagyok, azt nem írtam.
2021. jún. 27. 21:29
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Én is megyek augusztusban, időjárástól függően vagy valamelyik csinos nadrágomat blúzzal és magassarkúval vagy valami egyszerű egybe-ruhát.

Járj utána, hol lesz az esküvő, mikor, és a helyszínhez illőt vegyél. Pl egy kerti esküvőre/lagzira lehet nem földig érő uszályban kell menni :D

2021. jún. 28. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!