Hogyan öltözködhetnék divatosan és stílusosan, ha a legtöbb üzletben alig van a méretemben ruha?
Nehezen, én pár centivel kevesebb vagyok és pár kg-al több. Hátra erős vagyok. Felsőruházatból szinte semmi se a méretem, ha vékonyabb lennék S méret jó lenne. Kénytelen vagyok megvenni az M méretet, ami hosszban és ujjban lóg rajtam. De nehéz olyat találni, ami még elfogadhatóan áll.
Nadrágokkal most kicsit jobb a helyzet mióta szűkítettebbek, rugalmasabb anyagúak is vannak. Bár a hosszból így is fel kell varrni, de legalább széliben nem lóg. Amúgy van két eladó rövidnadrágom, amit rendeltem, de nagyon kicsi (nem hordtam), ha érdekel.
Rendelj wishről meg ebayről, a kínai méretek eleve sokkal kisebbek, mint az európaiak.
Vagy pedig magadra szabatod a ruhákat. Ha találsz egy állandó varrónőt, szerintem meg tudtok egyezni egy normális árban ruhánként.
Próbálj meg egy 172-es nadragot(c&a-ban biztos van).
Egyik exem is ilyen egyszálbél alkat volt(175 cm-hez volt kB 55 vagy max 60 kiló). Neki azt hiszem pont a 168-as farmer volt patent.
És melyik helyet javasoljátok a netről? Mert pl. rámegyek ilyenekre, hogy factcool, de ott csak összegyűjtve vannak a cuccok, közben meg átirányít 100 másik oldalra. Nekem olyan kéne, hogy egyhelyről rendelem, hogy ne kelljen több felé fizetni a kiszállítást, és hogy egy szállító jöjjön egyidőben.
3-as: Hát én nagyon ropi vagyok, szóval nem hiszem, hogy rám jó lenne, meg akkor már úgy vagyok vele, inkább magam választok, ha rendelek. De köszi a felajánlást.
5-as: 166 cm vagyok. :D Az a baj kicsi is vagyok meg sovány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!