Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködhetnék divatosa...

Hogyan öltözködhetnék divatosan és stílusosan, ha a legtöbb üzletben alig van a méretemben ruha?

Figyelt kérdés
Mindössze 166 cm és 52 kg 22 éves pasi létemre. Általában az XS-es cuccok szoktam rám jók lenni, de az meg nem sok mindenből van. Legutóbb találtam a H&M-ben nagy nehezen egy XS-es rövidgatyát, de még az is nagy lett. Konkrétan egy rövidnadrágom van most, azt kell folyamat mosogatni, mert nem tudok másikat felvenni. Nagyon elegem van már. Nekem elég lenne nadrágból mondjuk 3, csak akkor az legyen normális és jó rám. A gyerek méret pedig sokszor túl kicsi, illetve nyilván rohadtul nem olyan a stílusa , mintázata azoknak a ruháknak. Nem tudom, akár pasik akár csajok, akik hasonló problémával szenvednek hogy oldottátok meg, de el kéne egy-két jó tanács nekem is, mert egyébként meg kifejezetten szerettem mindig is a szép holmikat és a divatot, de így nem könnyű jó stílust kialakítani, örülök ha kapok magamra néha valami vállalható göncöt.
2021. jún. 26. 11:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom ruhára a pénzt, de azért nem 15-20 ezerért szeretnék venni egy pólót mondjuk.
2021. jún. 26. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj netről, a kínálat is jobb mint a boltokban
2021. jún. 26. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nehezen, én pár centivel kevesebb vagyok és pár kg-al több. Hátra erős vagyok. Felsőruházatból szinte semmi se a méretem, ha vékonyabb lennék S méret jó lenne. Kénytelen vagyok megvenni az M méretet, ami hosszban és ujjban lóg rajtam. De nehéz olyat találni, ami még elfogadhatóan áll.

Nadrágokkal most kicsit jobb a helyzet mióta szűkítettebbek, rugalmasabb anyagúak is vannak. Bár a hosszból így is fel kell varrni, de legalább széliben nem lóg. Amúgy van két eladó rövidnadrágom, amit rendeltem, de nagyon kicsi (nem hordtam), ha érdekel.

2021. jún. 26. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Rendelj wishről meg ebayről, a kínai méretek eleve sokkal kisebbek, mint az európaiak.

Vagy pedig magadra szabatod a ruhákat. Ha találsz egy állandó varrónőt, szerintem meg tudtok egyezni egy normális árban ruhánként.

2021. jún. 26. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg egy 172-es nadragot(c&a-ban biztos van).

Egyik exem is ilyen egyszálbél alkat volt(175 cm-hez volt kB 55 vagy max 60 kiló). Neki azt hiszem pont a 168-as farmer volt patent.

2021. jún. 26. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
rendelj, max visszaküldöd
2021. jún. 26. 23:25
 7/8 A kérdező kommentje:

És melyik helyet javasoljátok a netről? Mert pl. rámegyek ilyenekre, hogy factcool, de ott csak összegyűjtve vannak a cuccok, közben meg átirányít 100 másik oldalra. Nekem olyan kéne, hogy egyhelyről rendelem, hogy ne kelljen több felé fizetni a kiszállítást, és hogy egy szállító jöjjön egyidőben.

3-as: Hát én nagyon ropi vagyok, szóval nem hiszem, hogy rám jó lenne, meg akkor már úgy vagyok vele, inkább magam választok, ha rendelek. De köszi a felajánlást.

5-as: 166 cm vagyok. :D Az a baj kicsi is vagyok meg sovány is.

2021. jún. 27. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont azért próbáld meg a gyerekreszleget. Más a szabásuk. Felnőttnek is teljesen jók a c&a-s gyerekfarmerek. És nem kell bajlódni a felhajtassal se, mert hosszra is pont jók.
2021. jún. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!