Bíróságra behívtak tanúnak, mehetek rövidujju rövidgatyában, szandálban? 31F
Figyelt kérdés
nem tudok inget öltönyt meg hosszúgatyát felvenni mert meghalok kb, megoldható?2021. jún. 25. 15:35
1/12 anonim válasza:
Nem mehetsz. Ne legyél már ennyire igénytelen.
2/12 A kérdező kommentje:
akkor nem engednek be, amúgy sem vagyok érdekelt az ügyben
2021. jún. 25. 20:38
3/12 anonim válasza:
nyugodtan mehetsz abban, nem kell kiöltözni
4/12 anonim válasza:
Mehetni mehetsz, de jó benyomást nem fogsz tenni és elég illetlen dolog. Nem kell öltöny, de azért egy akár rövid ujjú ing és egy normálisabb farmer illene. Szandál amúgy is egy felnőtt férfin csak strand, kirándulás, üdülő övezetben stb. ok, egy kávézóba, étterembe, munkába, hivatalos helyre elég gáz. Bíróságon rád néznek rövidnadrágba és szandálban férfiként, kapásból egy linkebb alkatnak néznek.
5/12 anonim válasza:
Nem kell kiöltözni. Én is voktam már kétszer is sajnos, senki se öltözött ki.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor rövidgatya rövidujjú és cipő mehet? Nem vagyok érdekelt sem a felperes, sem az alperes oldalon, így nem nagyon érdekel hogy mit gondol a bíró
2021. jún. 26. 14:25
8/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy egyes embereknek miért olyan nehéz normálisan felöltözni
9/12 A kérdező kommentje:
rövidgatya rövidujjú öltözet mióta nem normális öltözködés???
2021. jún. 28. 07:19
10/12 anonim válasza:
Normálisnak normális, csak nem akárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!