Fiúk, nektek egyáltalán nem tetszik az overál/jumpsuit a lányokon?
Sziasztok! Elszomorodva olvasom itt a neten hogy a fiúknak nem nagyon jön be ez a ruha a lányokon, mert én viszont rajongok az ilyesfajta öltözetért. Sajnos rajtam van egy kis felesleg, de dolgozom azon hogy leadjam, viszont nekem ezek az overálok állnak a legjobban. A szoknyánál már unom mindig azt figyelni hogy kint van-e a fenekem. Szóval a lényeg: Fiúk, ti tényleg "undorítónak" találjátok ezt a ruhastílust?
Ilyesmikre gondolok: [link]
16/L
16 évesen semmivel sem vagy elkésve, rengeteg lánynak (és fiúnak) nem volt még senkije ebben a korban. Mellesleg a legrosszabb, amit tehetsz, hogy elkezdesz olyan ruhákat hordani, amik neked egyáltalán nem tetszenek/nem állnak jól/egyszerűen nem érzed magad komfortosan bennük csak azért, hogy valakinek ezzel kvázi egy hamis képet sugározz magadról. Még ha össze is jöttök, nem a saját stílusod fog neki tetszeni, hanem egy megcsinált. Örökké viszont nem lehet színészkedni, pláne kapcsolatban.
Ezt tényleg jó tanácsként írom, nem lekezelésből. Saját tapasztalat.
13-as
Hát ez az.
Tökéletesen ugyanígy nézne ki, ha külön lenne az alsó meg a felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!