Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még olyan (rajtam kívül),...

Van még olyan (rajtam kívül), aki hosszúba jár nyáron is?

Figyelt kérdés
Nálad mi az oka?
2021. jún. 24. 12:31
 1/10 anonim válasza:
83%
Én. Nagyon melegem van, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy felvegyek valami rövidet, rosszul érzem magam benne, nem tetszik, amit a tükörben látok
2021. jún. 24. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Üdv. a klubban!
2021. jún. 24. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Én csak suliba nem hordok rövidet
2021. jún. 24. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Munkahelyre hosszúban vagyok, máshol segg alá érőben.

Vádligatyát nem hordok mert szerintem az semmit nem ér ha csak a lábszáram van kint, de a combom, seggen berohad, viszont a rövidgatyámba meg nem mehetek munkába. A munka kivételével viszont rövidbe vagyok.

2021. jún. 24. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak akkor veszek nyáron hosszút, ha nagyon muszáj, ha munkahelyi értekezlet van, vagy valahol elegánsan kell megjelenni. Ezeket leszámítva egész nyáron rövidben (és szandálban mezítláb) vagyok, még munkahelyen is, ha nincs tárgyalás, egyeztetés aznap. (Ilyen célra egyébként ott is félre van téve hosszúnadrág, ha hirtelen kell.)
2021. jún. 24. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azért, mert napallergiám van, de fényvédõzni nem szeretek, mert büdös, ragad és elszínezi a ruháimat. Ilyenkor földigérõ hosszúujjú pamut vagy selyem köntösökben vagyok, mint az arabok. Meglepõen hûvösen tartanak ezek is.
2021. jún. 24. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én itthon rövidbe vagyok de ha utcára kell menni hosszu nadragban maskepp hulyen erzem magam.
2021. jún. 24. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is, mert kb. az összes felesleg a combomon van és nem szeretem mutogatni a lábam, szerintem előnytelenül állnak rajtam a rövidnadrágok meg amúgy is zavar, hogyha egy ideig ülök valahol és utána felállok, látszik a lábamon a szék/pad/stb. nyoma. Ennek ellenére van, hogy sikerül rávennem magam, hogy felvegyem de csak akkor ha csak a közelben megyek valahova rövid időre.
2021. jún. 24. 19:28
 9/10 A kérdező kommentje:
A végén kiderül, hogy vagyunk elegen, köszönöm, hogy csatlakoztok!
2021. jún. 24. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Munkahelyemen fura lenne kis shortocskában rohangálni. Itthon abban vagyok, boltba is simán elugrom ilyenben, de az más.
2021. jún. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!