Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyári ruhákhoz, felsőkhöz ki...

Nyári ruhákhoz, felsőkhöz ki milyen melltartót visel?

Figyelt kérdés
75/B méretem van, és próbálok normális pánt nélküli melltartót találni. Javaslatok?
2021. jún. 23. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
A H&M oldalán láttam ragasztószalagot, olyan mint a leukoplast. Normális melltartót nem fogsz találni, az örök mítosz marad a nőknek.
2021. jún. 23. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Tezenis vált be nagyon meg az Intimissimi volt nagyon kényelmes, de szinte ugyanazt tudja a Tezenis is és feleannyiba kerül.

[link]

Van hozzá pánt is, de le lehet szedni, belül szilikoncsík van, így nem mozdul el, nem kell igazgatni napközben.

2021. jún. 23. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Semmilyet. 75/B méretre nem is érdemes, nekem 70/B és soha nem hordok melltartót. Persze ha komfortérzetet ad, akkor hordd, de személyesen véleményem szerint ekkora mellekkel simán elhagyható. Az öntapadósakat ekkora melegben főleg nem javaslom, beizzad, lecsúszik stb.
2021. jún. 23. 14:51
 4/13 Metionin ***** válasza:
52%
Én semmilyet vagy kis sport-topot ami tiniknek van. régebben próbálkoztam pánt nélkülivel de csak egy kis helyi fehérnemű üzletben találtam viszonylag normálisat de AA méretben az is ki volt tömve.
2021. jún. 23. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a women's secret melltartói váltak be.
2021. jún. 23. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanebben a méretben egy Calvin Klein-os melltartó vált be
2021. jún. 23. 17:44
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én vagy sportmelltartót vagy toppot hordok, amiben se szivacs se drót nincs, vagy semmit. Ezek a pánt nélküli melltartók engem kisebesítenek az oldalán lévő szilikonos tapadók miatt. Egyszer egész nap rajtam volt valami eseményen, úgy szétnyomott, hogy másnap bevarasodott körbe a bordakosaram, ahol megtapadt.... Inkább akkor nem veszek fel semmit.
2021. jún. 23. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Zavar hogy latszik a bimbó 😅
2021. jún. 24. 04:35
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem hordok.Csak,ha nagyon átlátszana a felső a munkahelyemen.Amúgy nem hordok,és nem zavar,ha látszik a bimbó.
2021. jún. 24. 10:11
 10/13 Metionin ***** válasza:
65%
8. Vegyél bimbótapaszt
2021. jún. 24. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!