Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet ruhát átszínezni?

Hogyan lehet ruhát átszínezni?

Figyelt kérdés

Van valami olyan festék vagy színező ami a teljes ruhát át tudja színezni?

Fehér toppot szeretnék feketére átszínezni.

Ha lehet ilyet és tudtok valami jó színezőt kérlek írjátok meg.

Köszi

2021. jún. 22. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Helyette 0 tudással át akarod színezni :D. Sokkal jobb. Még ezt az egy meglévőt is csak tönkre fogod tenni szerintem.

De jól írtad. Jobban tudod, hogy te mit csinálsz :)

2021. jún. 23. 13:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha tönkreteszem az én gondom nem a tiéd szóval ahelyett hogy itt baszogatsz elmehetnél
2021. jún. 23. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy értelmes választ is kapj, igen át lehet, én több ruhát is festettem már be sikeresen és sikertelenül. Ami sikerült az farmer (sztreccs anyagú) ami nem sikerült műszálas overall. Columbus ruha festéket keress [link]

Festék boltokban, hobby boltban van. Sót és ecetet is tegyél a festő vizbe, de a tasakon részletesen leírja, festés közben többször is kavargatni kell forgatni az anyagot hogy mindehol befogja. Van aki mosógépben is próbálta, én még nem. Írj ha vmi nem világos

2021. jún. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!