Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, műbőr, bőrhatású...

Csajok, műbőr, bőrhatású nadrágot aki felvesz ilyen hőségben, hogy bírjátok ki? Nincs borzasztóan melegetek benne?

Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

10.

Akinek munkába kötelező az szólaljon fel hogy a munkáltatónak kötelessége megteremteni az egészséges munkavégzéshez szükséges környezetet.

Aki meg muja, az szenvedjen tovább, és ne forduljon a munkaügyi bírósághoz.

Te meg magadat kínzod nem “kötelező” jelleggel, de én olyan szót nem ismerek, hogy kötelező.

Szabad országban csak a zsarnokok próbálják az ő akaratukat másokra erőszakolni, ha birka vagy akkor sikerül is nekik

2021. jún. 22. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
A csajok sohasem a logikus öltözködésükről voltak híresek. (Rövid nadrág bakanccsal, hosszú nadrág trikóval, mini szoknya kabáttal, miniruha sportcipővel)
2021. jún. 22. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Meki diétás kolaval
2021. jún. 22. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Hál Istennek minden csaj ilyen mesüge!Én alapból nem dolgoznék olyan helyen,ahol dresscode van!Csaj létemre rövid gatyában,pólóban és crocs papucsban járok egész nyáron,mindennap másikban természetesen.Imádok öltözködni,de a vagány stílust képviselem.Szoknyát nyáron sem,harisnyát még télen sem hordok.Amúgy nem csak a csajok tudnak izléstelenül öltözködni.Egyes pasiknál nem értem,h tud felvenni olyan gatyát,ami félig le van csúszva,és kilátszik az alsógatya,de olyat is láttam,h a kőműves dekoltázsa látszott ki1hájasseggű parasztnak.Na nekem ezért nincs bajom a maszkkal,mert ilyenkor gond nélkül fintoroghatok,úgyse látja senki!:)
2021. jún. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!