Aki szokott rendelni Zara oldaláról kérem segítene?
Figyelt kérdés
A bankkártyával kapcsolatban nem akarja elfogadni , pedig van rajta pénz és ma is fizettem vele egy másik üzletben is. De mi lehet a gond?2021. jún. 20. 18:40
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy a kártyádon le van tiltva az internetes vásárlás, az más mint a boltban fizetni kártyával.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs letiltva, fizettem már róla más webshopon korábban csak itt nem sikerül és egyszerűen nemtudok ràjönni mi lehet.
2021. jún. 20. 19:46
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy pillanatnyilag rossz valami a bankodnál? Próbáld meg később is hátha:)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem 100.000
De a rendelés meg 22 ezer lenne biztosan nem éri el. Már megoldottuk megrendelte kolléganőm én meg oda adtam neki kp-ban.
2021. jún. 22. 10:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!