Melyik tetszik jobban?
2021. jún. 20. 05:32
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
Egyik sem tetszik.
51 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mindkettő szép, én az elsőt választanám.
Akiknek egyik sem tetszik, azok a 35+os életkorból szavaztak. 🤣
2/9 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik. Attól függ, milyen cuccaid vannak.
3/9 anonim válasza:
1-es:
Nem, én 20 évesen szavaztam az egyik sem-et.
Ilyen pulcsi van minden 2. pasin. Utálom már ezt a tömegstílust.
4/9 anonim válasza:
egyik sem, de ha muszáj választani akkor a vans jobb szerintem
6/9 anonim válasza:
#3 hát igen, eleg szégyen, hogy az a divat, hogy egy sima 1500 Ft-os pulcsira rá van írva a márka, aztán kész. Mi ebben a szép? Bele ne szakadjanak a divattervezők... Nem azt mondom, hogy a pulcsikon is egy nagy képnek kéne lennie, mint a pólókon, de azért már senki se mondja, hogy ezek "szépek". Lehet, hogy kényelmes, sőt, a gazdagoknak még olcsó is. De azért ne mondják már, hogy a VANS felirat az olyan szééép ✨. Legyen kényelmes, de a normalis fiatalok többségének biztos vagyok benne, hogy nem tetszik, csak alkalmazkodnak ehhez a mai "divathoz".
7/9 anonim válasza:
Szerintem egyik kutya másik eb. Tök egyformák, csak a markajelzes más.
Nekem csak azért nem tetszenek, mert nem szeretem a hirdető tábla szerű ruhákat ami a másik arcába tolja, hogy milyen márkájú ruhát hordasz.
8/9 A kérdező kommentje:
Személy szerint, én sem szeretem azokat a pólókat, pulcsikat, amire nagybetűkkel csak a márka van ráírva, viszont régóta tetszik egy olyasmi pulcsi, mint amit belinkeltem. Köszi mindenkinek a válaszát/segítségét! Mindenkit felpontoztam :D
2021. jún. 20. 15:34
9/9 anonim válasza:
Szerintem az első jobb, de valahogy a fazonjuk nem tetszik, túl szűk, és a legtöbb fiún/férfin nem áll jól emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!