Milyen típusú embernek áll jól az olíva szín ruhákban?
Figyelt kérdés
Sötét /vilagos haj?
Szemek?
Bőr szín?
2021. jún. 18. 22:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem senkinek. Talán a nagyon világos bőrszínhez még passzol valamennyire.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Szerintem a ruha stílusától függ kinek miben áll jól ez a szín. Ha beírod googleba “olive fashion” sok mindent kidob.
De szerintem a vörös haj, világos bőr, szemszín mindegy, az nagyon dögös.
A természet színei, engem mindig vonzottak, így a barna-zöld, ha őszies, akkor sárga, zöld, piros, barma árnyalatai (szerintem ezért tartom dögösnek a vörös, zöld kombót).
4/7 anonim válasza:
Nagyon fehér bőrű vagyok és sötétbarna hajú. A szemem zöldes barnás. Úgy vettem észre nekem nagyon jól áll.
5/7 anonim válasza:
Nekem világos bőröm van, világosbarna hajam és zöldesbarna szemem, nem mondom hogy ez rajtam a legelőnyösebb szín, de szerintem nem áll rosszul.
6/7 anonim válasza:
1 db olíva színű ruhám van, mert tetszett a szabása és nem volt más színben, így megvettem. Zöld szemem van, szinte porcelánfehér bőröm és vörös hajam. Nem áll rosszul.
7/7 anonim válasza:
Nekem sötétzöld,(néhol arany foltos) szemem van, világos, de meleg árnyalatú bőröm, és vörösesbarna hajam van. Nekem jól áll, eddig ezt a visszajelzést kaptam, meg persze nekem is tetszik magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!