Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért alakult ki az, hogy sok...

Miért alakult ki az, hogy sok nő nyáron olyan ruhában van, ami sokat mutat a testéből, míg sok férfinál ez nincs így?

Figyelt kérdés
A legérdekesebbek azok a shortok, amik olyan rövidek, hogy a csajok fenekének az alja kint van. De vajon hány olyan pasit látsz, aki ilyen nadrágot hord?
2021. jún. 18. 19:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

#14 a kertjében gyakorlatilag azt vesz fel, amit akar (nyilván ne legyen szeméremsértő a szomszédok előtt).

Pláne ha kertészkedik, nyilván komfortos ruhát választ a munkához.

Futáshoz szintén azt veszel fel, amit akarsz, ami még a közszeméremsértés kockázatát nem veti fel.

2021. jún. 18. 21:08
 22/28 anonim ***** válasza:
74%

"Amúgy nőként szintúgy zavar, ha a nők mutatnak túl sokat, pl nagyon mini topokban mászkálnak, ami kb akkora mint egy melltartó, vagy forrónadrágban, ami alól kirezeg a fincsi kis narancsbőr (mert érdekes módon legtöbbször pont a hájas fenekű lányok találják meg ezeket a ruhadarabokat...)

Nem tudom, alapból primitívség az utcán, idegen emberek előtt túl sok bőrfelületet mutatni. Nem véletlen, hogy Horvátországban kibszarintják a félpucér turistákat az éttermekből. Az embernek elmegy az étvágya.." Bakker ma pont ez járt a fejemben az utcán. Pedig nem vagyok prűd.

2021. jún. 18. 21:09
 23/28 anonim ***** válasza:
A kertes bácsis vagyok, értelmezzétek már a szöveget, mielőtt tömegesen meglincselnétek habzó szájjal. :D
2021. jún. 18. 21:10
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

#18 igen, hát szerintem az ujjatlan póló meg az atléta ugyanaz a kategória, low class, nem férfias, nem vonzó, nem néz ki jól semelyik férfin sem, pláne ha még löttyedt is hozzá.

Természetesen most csak arról beszélek, hogy publikus helyek: pl iroda, iskola, meg ilyenek. Értelemszerűen fizikai munkához, sportoláshoz, kiránduláshoz mindenki azt vesz fel, ami praktikus.

2021. jún. 18. 21:12
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Engem egyébként totál nem érdekelne, ki mit vesz fel, felőlem pucér is lehet mindenki, csak tartsák a távolságot. Nem akarom idegenek bőrét érezni.
2021. jún. 18. 21:36
 26/28 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy a 70es években asszem az átlátszó és hálós atléta volt a férfi divat. [link]
2021. jún. 18. 21:46
 27/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt divat, csak volt aki hordta, nem az értelmiség elhiheted.
2021. jún. 18. 22:01
 28/28 anonim ***** válasza:
17%

Mert a férfiak gyávák és színte mindenüket szégyellik.

Elég kimenni a strandra, mindegyiken olyan “rövidnadrág” van amit az utcán visel.

Szánalmasan szerencsétlen egy társaság.

2021. jún. 19. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!