Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért alakult ki az, hogy sok...

Miért alakult ki az, hogy sok nő nyáron olyan ruhában van, ami sokat mutat a testéből, míg sok férfinál ez nincs így?

Figyelt kérdés
A legérdekesebbek azok a shortok, amik olyan rövidek, hogy a csajok fenekének az alja kint van. De vajon hány olyan pasit látsz, aki ilyen nadrágot hord?
2021. jún. 18. 19:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Hogy nézne már ki egy pasik félig kilógó seggel,meg ott lehet elöl is kilógna valami😁
2021. jún. 18. 19:43
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Ők meg a mellbbojukat mutogathatják szabadon és melltartót sem kell hordaniuk.
2021. jún. 18. 19:49
 3/28 anonim ***** válasza:
8%
Férfitest ronda.
2021. jún. 18. 19:50
 4/28 anonim válasza:
26%
be durrantom a 15 ős karomat aztán sírva szaladnak el a lányok !
2021. jún. 18. 20:02
 5/28 anonim válasza:
37%
Mert nincs igazság. Egyébként roppant mód kétlem, hogy kíváncsi lennék a férfiak sejhajára, ha közszemlére tennék.
2021. jún. 18. 20:04
 6/28 anonim ***** válasza:
32%
Mert a nők a szépségükkel csábítanak, a férfiak meg a pénzükkel hódítanak. Ami a csajoknál a mell- fenék, az a férfiaknál a BMW, Audi, öltöny, aranyóra.
2021. jún. 18. 20:07
 7/28 anonim ***** válasza:
94%
Én ennek csak örülök
2021. jún. 18. 20:09
 8/28 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos sokuk ezt teszi és FÚJ, inkább ne. Bár nem vagyok nő vagy homo, de szerintem ezen csoportoknak sem kellemes látvány a sok nyugdíjas bácsi kigombolt inggel, mellükön "ősz mókus feszül" és többségük vagy büdös, vagy állott víz szaguk van.

A fiatalabbak már visszafogottabbak, kivéve a gyurmák és a roma lakosság.

De talán jobb is. A nők is visszafoghatnák magukat ilyen téren, a meleg még nem kellene, hogy indok legyen a közszeméremsértésre. Aki pedig echte vetkőzni akar azoknak ott a strand vagy a proletár házibuli.

2021. jún. 18. 20:10
 9/28 anonim ***** válasza:
64%

Nekem gimiben volt egy férfi tanárom, aki mini shortot hordott, vagyis azt a rövidségűt, ami kb éppen a fenekét takarta, a combját szinte egyáltalán.

Na most eleve a pasi idősebb is volt, meg kissé kövérebb is, szóval majdnem elokádtam magam ettől a viselettől, de alapból szerintem egy jobb testi adottságokkal rendelkező férfin is konkrétan un-do-rí-tó, hogyha a combja kilátszik az utcán vagy egy munkahelyen, étteremben, hivatalban stb...

A másik undort keltő dolog, ha a felkarjuk vállig kilátszik, magyarán ujjatlan póló. Nem nem nem.

Amit meg nyilván nem kell említenem, az a kőmívesdekoltázs, valamint a póló alól kivillanó has, vagy felgyűrt póló. Nyilván egy értelmesebb férfi ilyet nem csinál.

Amúgy nőként szintúgy zavar, ha a nők mutatnak túl sokat, pl nagyon mini topokban mászkálnak, ami kb akkora mint egy melltartó, vagy forrónadrágban, ami alól kirezeg a fincsi kis narancsbőr (mert érdekes módon legtöbbször pont a hájas fenekű lányok találják meg ezeket a ruhadarabokat...)

Nem tudom, alapból primitívség az utcán, idegen emberek előtt túl sok bőrfelületet mutatni. Nem véletlen, hogy Horvátországban kibszarintják a félpucér turistákat az éttermekből. Az embernek elmegy az étvágya..

2021. jún. 18. 20:12
 10/28 anonim ***** válasza:
82%
Egyik nemnek sem kellene pucérkodnia, a berberek is nyakig beöltöznek a sivatagban, nem a könnyű szellős ruha melegít, hanem például a farmersort.
2021. jún. 18. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!