Hol lehet pontosan olyan barna dzsekit venni, mint ami a klipben a táncoson van?
2021. jún. 17. 20:02
1/4 anonim válasza:
Most max azt tudom mondani,hogy a Zarába van
(Leather Biker Jacket),hasonló csak 35 ropi.
De ha nézegeted a ruhaboltokat tutesz valamelyikbe egyszer,ez gyakori szín.
2/4 anonim válasza:
Ez nem női dzseki? A művelúr női kabátoknak szokott ilyen fazonja lenni, és nem is mindegyik karcsúsított.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, eszembe se jutott, hogy női lenne, mert hogy férfin van, de nem is nagyon értek hozzá, igazából az összeállítás tetszik, az ing, az ilyen fajta vagy hasonló dzseki, meg farmer, póló és csak dzsekim nincs, persze nem most nyárra kellene, de átmenetinek megfelelne.
2021. jún. 18. 09:54
4/4 anonim válasza:
Ha nem feltétlen barnába kell,akkor sok ruhaboltba van ikyen fazonú bőrkabát,én ilyet newyorkerbe vettem,csak feketébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!