Lányok, miért mondjátok, hogy nagy megkönnyebbülés a melltartót levenni?
Szorít, vagy esetleg a kapocs hátul nyom?
A sportmelltartónál is így van?
Ez is hülye amerikanizmus. Ott a nőknek már nem is mellük van, hanem kosárméretük.
Annak is kötelező hordania, akinek nincs is melle: neki külön készül nullás melltakaró.
Régen nálunk csak az a nő hordott melltartót, akinek szüksége volt rá.
Ma már nálunk is nagyjából kötelező.
Aki nem akar a 17-eshez hasonló nyálcsorgató creeppy emberekkel vesződni, annak "kötelező". Én rettenetesen éreztem magam kamaszkoromban, mikor épp hogy elkezdett nőni, de még nem szereztem be melltartót, pedig akkor sokáig A kosarat hordtam. Attól még az ágaskodó bimbire állandóan kaptam a megjegyzéseket.... Felnőttektől is. 13 évesen. Persze hogy mindenki hordja inkább....
Ezért írtam, hogy az hordta, AKINEK KELL.
Nyilván aki nehezen hordja, annak segítség, és sportoláskor is jól jön.
És ki dönti el, hogy ki az, "akinek kell"? Te? :D
Te miért vagy ilyen rosszindulatú?
Nyilván mindenki maga dönti el.
Csak sajnos MA ez a döntés úgy néz ki, hogy "kell, mert elvárják".
Tehát NEM te döntesz!
"a legtöbb nő úgy gondolja, kell neki."
MERT ELVÁRÁS!
Régen miért nem gondolták úgy?
Mert akkor még nem volt elvárás!
De még egyszer: jó eséllyel NEM DÖNTHETSZ úgy, hogy NEM KELL neked!
Mert megszólnak, stb.
Akkor HOL a szabad döntés?
Érdekes: itt nincs háborgás, hogy kitől kell engedélyt kérni arra, hogy ne viseld.
"Régen" - mikor régen? Amikor még fűzőt hordtak? :D
Nézz már utána, a történelem nagy részében a nők hordtak fehérneműt a felsőtestükön, néhány rövid 20. századi divattól eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!