Lenne 30ezer forintod..és egy ócska mobilod,tudod h kéne ruha de kinéztél vmi jó telót melyiket vennéd?
Köszi.
2010. aug. 25. 19:03
1/10 anonim válasza:
amelyikre a legnagyobb szükségem van, ha a telóm már tök sz@r nem lehet vele telefonálni sem meg minden akkor ruhát, de ha semmi baja csak már 2 éve nem volt új telóm akkor a ruha
2010. aug. 25. 19:05
2/10 anonim válasza:
Hát egyértelműen a mobilt.
Ha tényleg nagyon ócska,és szégyellném, biztos azt venném,nem szeretnék papírzacskóban telefonálni mint egy régi telefonszolgáltatós-reklámban. :D
2010. aug. 25. 19:07
3/10 anonim válasza:
én a telefont letudnám olcsón, és inkább vennék ruhát. Nálam a telefon csak telefonálásra kell, most 500 Ft ért vettem egy samsung c3050-est 2 éves előfizuval, amiben 1350et fizetek havonta, amit lebeszélhetek, most jobban megéri, mint megvenni a telefont 300000ért, és még töltögetni utána a kártyát, és a ruhákról még nem is beszéltünk. Szóval RUHA
2010. aug. 25. 19:08
4/10 anonim válasza:
bocs, elírtam egy nullát, csak 30000. Előző voltam
2010. aug. 25. 19:09
5/10 anonim válasza:
először az egyiket, aztán gyűjtenék a másikra (karácson, szülinap, kunyizás, spórolás)
2010. aug. 25. 20:03
6/10 anonim válasza:
20.03
a diákmunkát nem ismered?
2010. aug. 25. 20:17
7/10 anonim válasza:
Ez tényleg értékrend függő is. Mert, ha valakinek státusszimbólum a telefon és a meglévője nem alkalmas, hogy ezt betöltse (és ezért zacskóból telefonál :)) akkor érdemes leváltani. Különösen, ha a ruhatára még jó.
De nincs szánalmasabb egy szakadt csöves, drágatelóval vagizó emberkénél. Mellékesen megjegyzem, hogy 30e-ért még nem lehet igazán ütős telefont venni. Ha csak ennyid van rá, akkor akár meg is tarthatod a régit és öltözz fel rendesen. Ruha esetében már egész jól labdába lehet rúgni 30ból.
2010. aug. 25. 20:37
8/10 A kérdező kommentje:
nem akarok fényűző mobilt..egy alapot a mostani kb. 3000ft lehetett és alig lehet érteni a másikat mikor telefonálok ezért kéne. a ruhatáram meg szerintem jó csak jön az ősz és biztos kell majd egy-két új cucc.
2010. aug. 25. 20:50
9/10 anonim válasza:
20:37-es vagyok. Akkor pont Te mondtad ki a megoldást: ésszerű kompromisszummal, telefont is és ruhát is.
2010. aug. 25. 22:48
10/10 anonim válasza:
így van, ha nem akarsz fényűző mobilt akkor mind a 2re juthat belőle. bár én a helyedben úgy csinálnám, h most felújítanám a ruhatáram, és azt a pár hónapot ami mikulásik meg karácsonyig van kivárnám, és kérnék egy kicsit jobb telót.:) az a pár hónap már nem olyan nagyon vészes, főleg ha megéri kivárni. én meg ráadásul mindig jóval előbb kapom meg a karácsonyi ajándékot, van h már ősszel.xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!