Milyen pizsamában alszol?
Figyelt kérdés
Én klasszikus hosszú nadrág és egy bő póló, de néha szeretnék szexisebb pizsit, viszont háloinget nem szeretek. Valami ötletek? Ti miben alszotok?28éves vagyok és van egy 4hós kisfiam csakhogy tudjátok már nem vagyok tini. 😅2021. jún. 15. 21:11
1/16 anonim válasza:
Én 22f vagyok. Rövid shortba és csíkos pólóba fogok aludni.
2/16 Noren1989 válasza:
Férfiként: bundàban. A sajàtomban.
Szerintem te is ölts pàrszor, de inkàbb a gyermeked apja előtt Éva kosztümöt.
4/16 anonim válasza:
Rozsaszin egyberuha, puha anyagu, a popsimnal korbecipzarozhato, ha szarnom kene...
47/F
5/16 anonim válasza:
Már melegebb lett hálóingben alszok.
6/16 anonim válasza:
Télen "sima" hosszúujjú pizsama. Mostanában lágy, vékony anyagú, rövid ujjú, hosszított felsős-hosszú nadrágosban, drapp színű.
Van egy póló rövidnadrág pizsama is, világoskék fehér, ill. egy kedvenc karcsúbb, rövidujjú, hosszú zöld hálóing. Utóbbi kettőt mostanában még nem hordom.
8/16 anonim válasza:
Bő férfi póló (Imádok ilyenben aludni) bugyi vagy egy kényelmes rövidnadrág.
27/N
9/16 anonim válasza:
Telen nyáron ugyanabba a hosszú ujjú vékony pamut pizsomában hosszú nadrággal
30/N
10/16 anonim válasza:
Atléta fazonú fehér "ujjatlan" bodyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!