Milyen hosszú lehet az öv?
Figyelt kérdés
Túl hosszút vettem, azt reméltem, majd felszedek néhány kilót, de még nem sikerült túl sokat, ráadásul valószínűleg próbánál rosszul mértem, nem húztam meg teljesen, talán a címke miatt, így most az utolsó lyukba kell tennem, és eléggé kilóg oldalt 18 cm a lyuktól az öv végéig. Ez nagyon sok? Szerintem egy kicsit hülyén néz ki.2021. jún. 15. 15:06
1/4 anonim 

válasza:

Az eleg gaz szokott lenni, foleg, ha ugy hordod, hogy lathato legyen a kilogo resz, en max 10cm-t hagyok kilogni.
2/4 A kérdező kommentje:
A 18 centiből lejön a kb. 5 cm-es csat, ha ez számít. Lehet, hogy eladom, és veszek egy másikat.
2021. jún. 15. 15:59
3/4 anonim 

válasza:

Az szamit, ami kilog. Nem lehet konnyen megroviditeni a csat oldalan? Ha nem vagy biztos, rakj fel rola fotokat mindket oldalarol.
4/4 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, hogy a csat felőli oldalon ki lehet bontani a varrást, és talán ott le lehet vágni egy pár centit, ismerek is valakit, aki ért hozzá. Köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 15. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!