Szerintetek a vékony nőknek jól áll egy h&m-es magas derekú bikini alsó?
Szerintem meg nagyon jól néznek ki.
Sokkal jobban tetszenek a magas derekú bikinik, mint az ilyen falatnyi, alacsony derekú izék, amiktől egyrészt optikailag rövidebb lesz a(z amúgy is rövid) lábam, a csípőmnél meg bevág, ezért a felsőtestemet is pont a legrosszabb módon tünteti fel.
A magas derekú cuccok kiemelik a derekát annak, akinek homokóra vagy körte alakja van (FÜGGETLENÜL attól, hogy mennyire vékony vagy nem vékony az illető), sokkal jobban áll, mint az alacsony derekú bikinialsók.
Ez lenne az, van egy hozzá találó felsőm, igazából egy vékony modellen láttam és megtetszett rajta és mivel hasonló alkatom van a magasságomat leszámítva gondoltam kipróbálom. Megrendeltem már, szóval amint megérkezik megmondom, hogy tetszik vagy sem. 😬
szerintem teljesen jól néz ki
" Amikor leül benne a nő, a hasán van egy alsó ruhadarab."
gondolom férfi vagy. különben tudnád hogy ülő helyzetben egy csípőnadrágot is probléma nélkül fel lehet húzni a hasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!