Mennyire férfias ez a fajta papucs?
Figyelt kérdés
Egy 20 éves gyereknek kollégiumba,benti papucsnak.
Hogyan vélekedtek róla lányok/fiúk?
2010. aug. 25. 17:37
1/11 anonim válasza:
szerintem jó, nem a papucsodat fogják figyelni
én nem azt figyelném :D
2/11 anonim válasza:
nekem is ilyen van csak rózsaszínben:D
szerintem koleszba pont jó
16/L
3/11 anonim válasza:
Hát én nem szeretem azt a fajta papucsot, de nyugodtan hordhatod, minden 4.ember hord ilyet. Bátran!
4/11 anonim válasza:
ne haragudj,de szerintem ez undorító,ettől még az a párszáz forintos sport feliratú is jobb,de ettől függetlenül én nem papucs alapján ítélek,max. megjegyezném magamban,hogy ennek a srácnak gáz a papucsa,de attól még lehet jófej,szóval semmiben nem befolyásolna egy "papucs" :P
5/11 anonim válasza:
benti papucsnak jó az, jó kis klumpa :D
6/11 anonim válasza:
Benti, azaz épületen belüli papucsnak tökéletes. Nekem is pont ilyen van itthonra, de csak a kertkapuig van "útvonalengedélye" :))
Mellesleg utcára én soha nem mennék semmilyen papucsban, mert az már nem férfias. Különösen az olyan, ami láttatja a lábujjakat.
38f
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
Akkor nem viszem vissza kicseréltetni valami másra. ;D
2010. aug. 25. 20:59
8/11 anonim válasza:
Hányok az ilyen papucsoktól. Ezt max nők veszik fel kertészkedni.
9/11 anonim válasza:
Utsóelőtti vagyok. Szerintem sokkal hányingerebb egy flipflop, mint ez.
10/11 A kérdező kommentje:
Mégis inkább kicseréltem egy 900asra a különbözetből vettem 2 zoknit.
Igaz nem sport feliratú hanem Mountain,de ha 1 évet kibír akkor meg vagyok elégedve. ;D
2010. aug. 28. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!