Ezt a ruhát még fel lehet venni vagy túl sok? Túl harsány?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, főleg így nyaron, de feleslegesen nem venném meg,ha utána nem tudom hordani mert kellemetlen.
2021. jún. 13. 01:24
1/9 anonim válasza:
Mintára szerintem teljesen okés lenne, de nekem a cipzár az, ami nagyon hülyén mutat rajta.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Majdnem olyan az alsó része, mint egy sátor, oltári nagy.
A színe is sötét, egyáltalán nem nyárias, inkább depresszív.
3/9 anonim válasza:
Nem túl harsány, csak egyszerűen borzalmasan néz ki.
4/9 anonim válasza:
A dédim otthonkájára emlékeztet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is a cipzár viszi el nagyon.
Nyilván egyéni döntés milyen fazonok tetszenek (én például ezt nem szeretném, mert kövérítő hatása van), és szerintem a mintával sem feltétlenül van baj. De a cipzár egyszerűen túl nagy, indokolatlan.
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes vélemények. :) Nem tudom mi a nyárias, ha nem ez. Ennél jóval sötétebb ruhàim vannak, még a viràgosak is. Nekem tetszik a zipzar rajta, és azzal sincs bajom hogy bő, épp ezért tetszik. Csak a színe miatt hezitáltam rajta.
2021. jún. 13. 13:25
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,majd szemezgetek. Azért ezt a furcsa darabot is csak beszerzem. :)
2021. jún. 13. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!