dögös, szexi, de ahogy írta valaki, csak lebarnult, vékony, formás lábakra való. nyári fesztiválgatya.
Tücsiii hord ilyeneket, neki mondjuk jól áll.
Én nem venném fel, bár én is vékony vagyok, nekem nem kifinomult ruhadarab.
Tiniknek a fesztiválokon oké ez a nadrág, így 25 évesen már nem venném fel, nem az én stílusom.
#11 a vékony láb nem formás. A kidolgozott lábak és kerek fenék, na az formás. Amúgy én vékony nőként kérdezem, hogy ezeket a fogpiszkáló lábakat, mint amilyen Tucsiiinek van meg Vasvári Viviennek, valaki szépnek látja? Nekem az első gondolatom rájuk nézve, hogy anorexiások. 47 kg vagyok, úgyhogy egyáltalán nem irigységből kérdezem, csak kíváncsiságból, mert én személy szerint sokkal szebbnek látom a kidolgozott lábakat, mint itt a képen:
Nadrágnak semmiképp nem nevezném, inkább franciabugyi farmer anyagból amit anyaghiány miatt nem tudtak befejezni.
Amúgy trééé!
Szerintem nekik is pontosan olyan vékony lábuk van, mint Tücsinek🤣Az általam linkeltnek a felsőteste már tényleg pasis, de a lábai nagyon szépek. De ahány ember, annyi ízlés, én azon dolgozok heti 2-3 edzéssel, hogy ilyen lábaim legyenek és ne csak fogpiszkálók, másnak meg ezek szerint pont a vékonyak tetszenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!