Felvennétek leggings-et nadrág helyett utcára?
Figyelt kérdés
Néhány éve még mindenki leszólta a leggings nadrág helyett való viselését utcára (nem fenéktakarós felsővel), ma pedig már sokan ilyen szettekben mászkálnak: [link] 2021. jún. 12. 19:40
11/20 anonim válasza:
Ha vki kirívóan akar lenni utcán, buliba az magába hordja úgyis.
12/20 anonim válasza:
Azt azért kifejthetné bővebben valaki (nem vicc, komolyan kíváncsi vagyok). Egy leggings mitől kihívó/kirívó?
Ott van például a rövidnadrág. Csupasz benne az ember lába (valakinek még a fél sgge is kivan), viszont senki rá nem mondaná, hogy kihívó.
A miniszoknyáról már ne is beszéljünk.
13/20 anonim válasza:
A leggingset azért hordják sokan, mert az egyik leg kényelmesebb nadrág.. Én férfiként hordok igaz csak otthon, de ha sportolok akkor is csak leggings viszont akkor utcán is.
14/20 anonim válasza:
#12 szerintem a rövidnadrág azért más, mert meleg van és úgy jó nyáron, persze nem lenne szükség minisortba járni.
A leggings, kiemeli a láb, popsi formáját, szóval olyan mint egy harisnya amikor nincs más rajtad.
15/20 anonim válasza:
#13 így van kényelmes, jól néz ki, nekem is van többféle színben is, pasiknak pláne indokolt hosszabb felsővel, mert ugye nekünk elől kidomborodik 🌝.
16/20 anonim válasza:
Nagyon undorító és ízléstelen önmagában még mindig és ez nem is lesz soha máshogyan, mert soha nem lesz nadrág ! A rövidnadrág amiből kilátszik a ki ribik fél segge ? Hát... az übergáz fogalom igencsak kevés arra is. Aki egy kicsit is értelmes az tud normálisan öltözködni !
17/20 anonim válasza:
Utcára csak hosszított felsővel szoktam viselni, otthon hosszított felső nélkül is szoktam.
18/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki hordja úgy ahogy kényelmes neki, senkinek semmi köze hozzá. Akinek nem tetszik ne nézegesse már, miért néz oda? :) :D
19/20 anonim válasza:
A leggings is nadrág, nem tudom miért mondják rá hogy az harisnya, meg az olyan mint egy harisnya szerű....
Aki meg szereti az meg hordja is. Nincs ebben semmi különös meg ciki!
20/20 anonim válasza:
Ennyi erővel mindenki mászkáljon meztelenül aztán akinek nem tetszik ne nézzen oda ? Elég hülye egy felfogás, tudjátok van olyan, hogy illem, közszemérem stb... Senki sem kíváncsi sem a férfiak csomagjára sem a nők tevepatájára vagy vénusz domborulására, ezért ezt a darabot csak úgy illik viselni nyilvános helyen, hogy takarják azokat a részeket, amikre nem biztos, hogy mindenki kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!