Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora ez a melltartó méret?...

Mekkora ez a melltartó méret? 80AAA?

Figyelt kérdés

Mell alatti kerület 77cm, mellen a legnagyobb mért érték 83 cm

Mindenhol azt olvasom hogy ha kettő között 12 cm van, akkor A kosár kell.

Na most én mit kezdjek ezzel a 6cm-el?

Szörnyen lapi vagyok 🥴

2021. jún. 11. 22:29
 1/9 A kérdező kommentje:
És a legfolőbb kérdés : hol vegyek?
2021. jún. 11. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 75-ös jó lenne, max eleinte nem a legbelső kapcsot használod, később meg kicsit még nyúlik is. Próbálni kell és majd kiderül melyik lesz a megfelelő. Kosárméretből meg először próbáld meg az A-sat és ha az nagy, akkor jöhet az AA. Ekkora méretet szoktam látni a H&M-ben, vagy ha nem gond, hogy drágább, akkor meg fehérneműboltban is fogsz találni.
2021. jún. 11. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Erre minek melltartó? Megteszi egy top is, csak ne hordj vékony felsőt, hogyne üssön át, az, aminek nem kell átütnie!

Tudom, nyáron jobb a vékony felső, de próbáld ki! Nekem bevált.

2021. jún. 11. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Felnőtt vagyok, szültem is.

Már nem Pesten élek, itt vidéken alig van bolt. Ott vettem anno 75 ös melltartót, kosarat nem tudom, de vagy A vagy B. Tezenis. Kb az összes melltartóm onnan van.

Kicsit híztam, bár így is vékony vagyok de nem jó rám már a 75ös. Szorít, nap végére fáj a fejem, gyomromat nyomja. Vettem hozzá egy pánt növelőt. De így meg el van csúszva a kosár.

Néztem itt a H&M be meg pár másikba de hatalmasak a kosarak ha kényelmes a körméret.

Voltam 2 butikba is, de azt mondták túl kicsi vagyok az ottani méretekhez.

2021. jún. 11. 22:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahh, szörnyen nézek ki melltartó nélkül. Kell különben fiúnak tűnök. Vékony vagyok
2021. jún. 11. 22:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Mivel szoptattam így baromi hegyes a mellbimbóm. Mindenen átüt. Gondolom a szoptatás miatt veszített abból a kevés tömegéből ami volt
2021. jún. 11. 22:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Leginkább úgy tudnám leírni, hogy eddig vékony volt a mellkasom és picit bubosabb a mellem

Most annyit erősödött a mellkasom hogy a 75-ös szorít de a mellem veszített az állományból és még kisebb.

Dolgozó nő vagyok, blúz, ing srb. Kell valami melltartó. Nagyon kényelmetlen most mind. Csúszkál vagy szorít.

2021. jún. 11. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a c&a-ban esetleg, ha van, ott régen láttam 80 A-sat is.

Illetve a körméret bővíthető direkt erre tervezett kapcsokkal és/vagy némi gumi hozzávarrásával. Édesanyám régen mindig így csinálta.

2021. jún. 12. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:
A H&M-ből tudsz rendelni és pár nap alatt kiviszik, ott van 80A és rengeteg féle melltartó. Szerintem ezek a basic melltartóik kényelmesek is.
2021. jún. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!