Mekkora ez a melltartó méret? 80AAA?
Mell alatti kerület 77cm, mellen a legnagyobb mért érték 83 cm
Mindenhol azt olvasom hogy ha kettő között 12 cm van, akkor A kosár kell.
Na most én mit kezdjek ezzel a 6cm-el?
Szörnyen lapi vagyok 🥴

Erre minek melltartó? Megteszi egy top is, csak ne hordj vékony felsőt, hogyne üssön át, az, aminek nem kell átütnie!
Tudom, nyáron jobb a vékony felső, de próbáld ki! Nekem bevált.
Felnőtt vagyok, szültem is.
Már nem Pesten élek, itt vidéken alig van bolt. Ott vettem anno 75 ös melltartót, kosarat nem tudom, de vagy A vagy B. Tezenis. Kb az összes melltartóm onnan van.
Kicsit híztam, bár így is vékony vagyok de nem jó rám már a 75ös. Szorít, nap végére fáj a fejem, gyomromat nyomja. Vettem hozzá egy pánt növelőt. De így meg el van csúszva a kosár.
Néztem itt a H&M be meg pár másikba de hatalmasak a kosarak ha kényelmes a körméret.
Voltam 2 butikba is, de azt mondták túl kicsi vagyok az ottani méretekhez.
Leginkább úgy tudnám leírni, hogy eddig vékony volt a mellkasom és picit bubosabb a mellem
Most annyit erősödött a mellkasom hogy a 75-ös szorít de a mellem veszített az állományból és még kisebb.
Dolgozó nő vagyok, blúz, ing srb. Kell valami melltartó. Nagyon kényelmetlen most mind. Csúszkál vagy szorít.

Próbáld meg a c&a-ban esetleg, ha van, ott régen láttam 80 A-sat is.
Illetve a körméret bővíthető direkt erre tervezett kapcsokkal és/vagy némi gumi hozzávarrásával. Édesanyám régen mindig így csinálta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!