Nagyon sovany lanyok! Ti hogyan oltozkodtok?
Figyelt kérdés
Igazi "elol deszka, hatul lec" vagyok. Most, hogy itt a nyar, lehetne lengebben oltozkodni, de borzasztoan nezek ki... Nem is nagyon szeretek ilyenkor emberek koze menni, mikor meg muszaj, nagyon rosszul erzem magam. Nektek, akik hasonlo kaliberuek, van valami tippetek, amiben nem ugy nezzek ki, mint egy hosszu bot?2021. jún. 11. 17:10
1/2 Metionin 

válasza:

Ahogy szeretnél. Igaz én már felizmoztam magamra pár kilót és nem vagyok bot effektus mert edzek de elég vékony vagyok, még mindig nem ütöm az 50 kilót. Mindent felveszek ami tetszik, épp eleget foglalkoztam tinikorommal azzal hogy vajon hogy nézek ki egy sortban vagy egy ujjatlan pólóban.
Te magas vagy?
2/2 anonim 

válasza:

Hát, mennyi a "nagyon sovány". Attól is függ.
Én mindenben úgy néztem ki, de kórosan sovány voltam - étkezési zavar meg mellette-utána a cöli -, lényegében az xs-es is lógott rajtam.
Szóval ha zavar, kezdj enni (nálam ez napi 3000+ kcal volt és heti +1 kg-t hozott), és sportolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!