Csajok! Miért vesztek fel fehér szoknyához fekete tangát, ami fixen átüt rajta?
en nem csinalok ilyet, de ilyenkor 2 lehetoseg van:
1. vagy direkt figyelmet akar az illeto (kozonseges)
2. vagy egyszeruen csak nem figyel ra, azt hiszi, nem latszik at, atcserelete a nadragot, bugyit meg nem stb stb
A melleink mérete is átüt ennyi erővel, első. De az ízléstelenséget büntetni kellene.
Btw, az én párom mérete is kivehető volt, de nem azért, mert direkt szűkebb nadrágot vett, hanem önmagában a mérete miatt. Nem hinném, hogy bárki szándékosan nyomorítaná meg a legnemesebb részét.
Nem kell ilyen rosszindulatúnak lenni, lehet, hogy szimplán nem veszi észre, eszébe sem jut, hogy átlátszij.
Én pl. már nem egy barátnőmet figyelmeztettem rá (lányként), hogy a fekete legginsükön keresztül tökéletesen átlátszik a bugyijuk mintája, és döbbenten pislogtak, aztán vettek új leggingseket, amik már nem voltak ilyen átlátszósak. Simán lehet az is, amit már írtak is előttem, hogy napközben átvették a szoknyát, de a bugyit már elfelejtették átcserélni. Nem mindenki fordít akkora energiát az outfite összeállítására. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!