A kérdező szavazást indított:
Klasszikus rövidnadrágot (combközépig, térd fölé érőt).
Térdnadrágot (bermudát).
Halásznadrágot.
Hosszú vászonnadrágot.
Farmert.
Egyéb.
35 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mindenfélét: Rövidnadrágot: sortot, bermudát, szoknyát.
2/9 anonim válasza:
Ez a kérdés most csak férfiaknak szól? A klasszikus rövidnadrág megadott hossza alapján gondolom, mert a női ugye általában ennél rövidebb.
Nekem amúgy az időjárástól függ, ha nincs olyan meleg, akkor famert vagy vékony anyagú hosszúnadrágot hordok, ha meleg van, akkor meg rövidnadrágot vagy szoknyát.
3/9 anonim válasza:
"Ez a kérdés most csak férfiaknak szól? A klasszikus rövidnadrág megadott hossza alapján gondolom, mert a női ugye általában ennél rövidebb."
nem vagyok benne biztos, hogy férfiaknak szól. van itt egy-két megrögzött gyűlölője a ma szokványos női rövidnadrágoknak, lehet valamelyikük írta ki a kérdést.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez megint valami h@lye fétises, mert én kaptam tőle privátot is.
5/9 A kérdező kommentje:
#3-as és #4-es: egyik sem az vagyok, akiről írtok. (Privátot sem írtam, én soha nem is szoktam.)
2021. jún. 9. 10:49
6/9 anonim válasza:
na de akkor gondolom, férfiaknak írtad ki a kérdést.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. jún. 9. 10:53
9/9 anonim válasza:
térd fölé érőket, általában vagy chinot, joggert vagy farmert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!