About yourol hány nap alatt érkezik meg a csomag? Mára volt írva 06.07-06.08,de még nem érkezett meg.
Nekem legutóbb majdnem 3 hét volt, balhéztam is, mert addig b-szakodtak az áru összerakásával, hogy elfogyott az egyik termék, amit venni akartam.
Az árát visszautalták meg kaptam egy 25%-os kupont :D
Én nem is értem utalással miért vesz bárki is, ha van lehetőség utánvétre. Az utalás neccesebb, ha gáz van, meg előre nem fizetek, amig nincs termék. Sőt, volt olyan is (nem itt, hanem máshol), hogy utalásos fizetés esetén később jött az áru, mint utánvétesnél.
Amúgy én sokszor rendeltem About you-n, eddig a kalkulált szállítási időpontit mindig tartották, sőt volt, hogy elnézést kértek az előrelátható csúszásért, ennek ellenére is megjött időben az a csomag is.
#3 Nem valami marketspace-es gyökérről vásárol az ember bankkártyával vagy előre utalással általában, hanem egy webshopból. Semmi macera nincs benne. Én sokszor itthon se vagyok, sokszor a szomszéd veszi át a csomagom, nem fogom megkérni Mari nénit, hogy fizesse ki a több tízezer Ft-os csomagomat v mittudomén. Ha meg valami nincs vagy vissza kell küldjem, visszautalják a pénzt automatikusan. Plusz utánvétre sokszor rászámolnak még plusz párszáz forintot.
Nekem sokkal kényelmesebb, a hétköznapokon is alig van nálam kp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!