Mennyire divat mostanában a maxiruha?
Figyelt kérdés
Idén nyáron alig jön velem szemben az utcán vagy ez csak véletlen? Ti mennyire preferáljátok az ilyen ruhákat? Ilyenekre gondolok:
2021. jún. 8. 16:00
1/6 anonim 

válasza:

Az idei nyár alig kezdődött el. Amúgy igen, szerintem még divat, de inkább az ilyen 25-35 éves korosztály között. Én már csak azért sem hordok ilyet, mert túl alacsony vagyok, nem áll jól, meg nem is szeretem, de amiket belinkeltél, jól néznek ki. Strandokon, turisztikai helyeken szoktam látni ilyen ruhát viselő nőket leginkább július-augusztus környékén.
2/6 anonim 

válasza:

Azt hordj, amiben jól érzed magad.
3/6 anonim 

válasza:

Én nagyon szeretem az ilyesmi ruhákat a lányokon. :)
20F
4/6 anonim 

válasza:

Tetszik, ha olyat látok amit fel is vennék biztosan hordanám. De eddig olyat, ami tényleg tetszik mintára nem nagyon láttam.
A divat meg nem érdekel, ha szemeteszsákot akarok felvenni akkor azt fogok és leszarom, ha a szomszéd megbámul.
5/6 anonim 

válasza:

Nyilván az idei nyár más, vírus volt és még lehet lesz is ősszel. Na most az emberek inkább otthon lógatják a lábukat a kerti medencébe, bevásásolni meg nem annyi idő, hogy nagyon melege legyen az embernek. A maxi soha nem megy ki a divatból mert nem is volt divat, de ez a nyár más.
6/6 anonim 

válasza:

Én szeretném ha a jövendőbeli barátnőm nyaraláson hordana ilyet is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!