Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan veszik a sok divattanác...

Honnan veszik a sok divattanácsadó videóban azt a szabályt vagy tételt, hogy az ideális férfi rövidnadrág kb. 7-8 centivel a térd felett végződik, addig ér?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Térd alatt már nem rövidnadrág a neve hanem halásznadràg. A rövidnadrág a térded fölött ér véget.
2021. jún. 8. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Nem hallottam ilyenről hogy pont 7-8 centi.

Egy jó rövidnadrág hossza valahol térd és térd fölötti mondjuk 15 centis sávban végződik.

Ami térd alá lóg, az nagyon béna. Főleg ezek a háromnegyedes, vádliközépig érő halászgatyák.

Ami meg a combod felső részén végződik, hogy kikandikál szinte a péló az meg elég b#zis.

2021. jún. 8. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Igen egyet értek az előzővel. A short az inkább a női combot, idomokat, feneket emeli ki, így férfiakon brutálisan szexuális (vagy mondhatjuk b*uzisnak, kinek mi), de olyan mintha direkt azt a részt akarnád domborítani, amit nem mindenki akar látni ebben a formában. Most lehet jönni, hogy de akkor a nők miért és diszkrimináció, bla bla. Ez szimpla esztétika kérdése. A háromnegyedes gatya meg nagyon 2000-es évek eleje, divatjamúlt és elég meleg is. A rendes rövidnadrág maximum combközépig, minimum térd fölé ér.
2021. jún. 8. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
A meleget szó szerint értettem. (Ebből már nem jövök ki jól 😅)
2021. jún. 8. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert a kicsivel térd alá érő gatya hülyén néz ki, a nagyon rövid shortok pedig b*zisak.
2021. jún. 8. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Értem.

Szóval az 5-ös leírja ugyan azt, mint én a 2-es válaszban, meg a 3-as is. 5-ös kapja a zöldet, engem (meg 3-ast is) meg lepontoznak.

2021. jún. 9. 07:16
 7/8 anonim ***** válasza:
#6-os: itt minden ilyen kérdés alatt ez van, ne törődj a pontozással. A divattanácsadó arra van, hogy kihozza mindenkiből a legjobbat. Ha valakinek nem tetszik nem kötelező elfogadni a tanácsadást.
2021. jún. 9. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 ezen én is meglepődtem xd

5ös vagyok amúgy

2021. jún. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!