Milyen fürdőruhát ajánlanátok kis mellű nőnek?

Pl ilyen [link]
Bandeau topok jók, meg ha fodrosak vagy mintásak, de a háromszög is jól állhat ha szereted. Én jobban szeretem ha nincs kint a kis mellem nekem ilyesmi van csak színes. Fenékhez meg hashoz jó a magas derekú bugyi

bandeau topok szerintem nem olyan jók. a nagy fodrúak jól tudnak mutatni kis melleken, de egy kicsit "füllentenek" (tulajdonképpen a fantáziára bízzák, hogy mekkorák a melleid). ezzel szemben a kis fodrúak egyértelművé teszik, hogy kis melleid vannak, viszont a melleid formája már nem észlelhető, szóval összességében nem keltenek túl jó összhatást.
szerintem a háromszög a legjobb. nem titkolja, hogy kicsik a mellek, de mindezt előnyös színben tünteti fel, kiemeli a formájukat.

az egybereszes is jo valasztas, en azt hordok
homokora alakom van, igy magas combkivagasu egybereszes furdorucik nagyon jol allnak rajtam, kihangsulyozzak a homokora alakot, elveszik a figyelmet a cicikrol
Homokóra alakra lehet, hogy jó, de nekem inkább körte. Javíts ki, ha tévedek de a homokóra az nem az, amikor valakinek melle és feneke is van, a dereka meg keskeny? A keskeny derék még csak csak megvan nálam is, meg ugye írtam, hogy fenekem is van, de nálam a mell rész "hiányzik" :D

Az a lényeg! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!