Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a haspólókról,...

Mit gondoltok a haspólókról, crop topokról?

Figyelt kérdés

Sosem hordtam ilyeneket, viszont egy csomó olyan felsőt látok mostanság, amik nagyon tetszenek és nagyon jól fel tudnám venni őket szinte bármivel, viszont haspólók, tehát picivel köldök felettig érnek.

Nem vagyok az a típusú lány, aki mutogatja magát, sosem öltözködöm kihívóan és nem akarom, hogy r....cosnak gondoljanak.

Nem vagyok kövér, teljesen normál alakom van, bár nincs is olyan nagyon lapos hasam. Egyébként ez is érdekes, nem tudom miért van, de ha pl. a Balatonon lenne rajtam ilyen felső vagy valahol nyaralás közben, akkor nem annyira zavarna, mintha csak simán Budapest utcáin járkálnék ilyenben. Iskolába biztos nem venném fel. Most is van 1-2 ilyen top, ami nagyon tetszik, de gondolkodom, hogy meg merjem-e venni őket.

Szerintetek kihívó? Mi jut eszetekbe, ha egy lányon ilyet láttok?

18l

2021. jún. 6. 16:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha nincs tokeletesen lapos hasad, inkabb ne!
2021. jún. 6. 16:09
 2/20 A kérdező kommentje:

Jelenleg éppen ez az egyik, ami tetszik:

[link]

2021. jún. 6. 16:09
 3/20 anonim ***** válasza:
9%
Ez ilyen nagyon laza stílus. Ez már minden határon túl megy. Suliba ezzel mennek lányok, oké hogy mindenhova, de ha ennyire mutogatni akarják magukat azt a pasiknak tegyék ne full idegeneknek. Mondjuk belvárosba normális pólóba és rövid naciba vagy farmer szoknya pólóval ez a két kombo normálisan.
2021. jún. 6. 16:10
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Ma már minden 2. lányon látni ilyesmi haspólót. Hidd el kérdező, nem fognak ribinek nézni emiatt!

Nekem is van hasonló, mint amit linkeltél, mindig magasderekú nacival hordom:)

2021. jún. 6. 16:14
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen átlagos viselet, hordd nyugodtan.
2021. jún. 6. 16:57
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
szexi fiatalos ruhadarab, de semmi kirívó. ahogy a többiek is írják, minden második lány ilyet hord.
2021. jún. 6. 17:05
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
semmi különös nincs benne, hord, ha tetszik
2021. jún. 6. 17:55
 8/20 Metionin ***** válasza:
79%
Hordd ha tetszik. Szinte minden tini hordja már, bár a nagy részüknek nem áll jól mert nincs szép hasuk. Próbáld fel őket és ha úgy látod hogy a te hasaddal jól néz ki, akkor vedd fel bátran, melegben szabadidő tevékenységhez semmi baj nincs vele, én is hordom.
2021. jún. 6. 18:19
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

30 éves nő vagyok. A 2000-es években is már divat volt, csak akkor jobban látszódott a has, mert akkor divat volt a csípőnadrág. Akkor is hordtam, és most is hordom, vékony vagyok, szép hasam is van hozzá.

Hord nyugodtan, csak ne suliba és munkába.

2021. jún. 6. 19:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
25 éve is hordtuk.Közvetlen mell alatt végződött,szűk volt,még melltartót se hordtam akkor.Igaz most se.A kutyát nem érdekelte,iskolába nem abba mentünk.Csak mostanában lettek prűdek vagy álszentek az emberek,hogy egy kis kilátszó bőrdarab zavarja őket
2021. jún. 7. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!