Mit gondoltok a haspólókról, crop topokról?
Sosem hordtam ilyeneket, viszont egy csomó olyan felsőt látok mostanság, amik nagyon tetszenek és nagyon jól fel tudnám venni őket szinte bármivel, viszont haspólók, tehát picivel köldök felettig érnek.
Nem vagyok az a típusú lány, aki mutogatja magát, sosem öltözködöm kihívóan és nem akarom, hogy r....cosnak gondoljanak.
Nem vagyok kövér, teljesen normál alakom van, bár nincs is olyan nagyon lapos hasam. Egyébként ez is érdekes, nem tudom miért van, de ha pl. a Balatonon lenne rajtam ilyen felső vagy valahol nyaralás közben, akkor nem annyira zavarna, mintha csak simán Budapest utcáin járkálnék ilyenben. Iskolába biztos nem venném fel. Most is van 1-2 ilyen top, ami nagyon tetszik, de gondolkodom, hogy meg merjem-e venni őket.
Szerintetek kihívó? Mi jut eszetekbe, ha egy lányon ilyet láttok?
18l

Ma már minden 2. lányon látni ilyesmi haspólót. Hidd el kérdező, nem fognak ribinek nézni emiatt!
Nekem is van hasonló, mint amit linkeltél, mindig magasderekú nacival hordom:)

30 éves nő vagyok. A 2000-es években is már divat volt, csak akkor jobban látszódott a has, mert akkor divat volt a csípőnadrág. Akkor is hordtam, és most is hordom, vékony vagyok, szép hasam is van hozzá.
Hord nyugodtan, csak ne suliba és munkába.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!