Még divat és menő? (lent)
Figyelt kérdés
A kockás pulcsi, csíkos pulcsi és a peaches cuccok?2010. aug. 25. 08:28
1/20 A kérdező kommentje:
2010. aug. 25. 08:36
2/20 anonim válasza:
nekem a második tetszik a legjobban
15L
3/20 A kérdező kommentje:
és van még amelyik tetszik?
Csak azért hogy megvegyem-e ?
2010. aug. 25. 08:39
4/20 anonim válasza:
Nekem csak a piros tetszik.
14/l
5/20 anonim válasza:
5-6 is jó még
első voltam
szerintem, ha tetszik akkor vedd meg
6/20 anonim válasza:
Én az első kettőt venném meg(abból is inkább a 2.at).A többi fazonja, mintája stb vagy idősebbekre való, vagy senkire sem:)
7/20 anonim válasza:
Nekem az összes tetszik, bár az utolsó nem annyira. Az első és a második nagyon jó :D
8/20 anonim válasza:
nekem is mind tetszik.. azt válaszd, amelyet a legtöbb ruhádhoz fel tudod venni, passzol színben és szabásban is.
amúgy ősszel mindig divat a kapucnis zsebes hoodie, idén én is akarok egy szürkét venni.
18/L
9/20 anonim válasza:
Neked melyik tetszik??? Miért nem azt veszed meg ami neked tetszik, kit érdekel mások véleménye. Amúgy énis szoktam a Bonprixnél vásárolni, de sztem te a Bonprix legszarabb cuccait soroltad most fel.... Nekem egyedül talán az uccsó pulcsi tetszik, de az is elég snassz....
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!