Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen nadrágot lehet hétköznap...

Ilyen nadrágot lehet hétköznapi viseletre hordani?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 3. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy telik egy hétköznapod?
2021. jún. 3. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Jajj, ilyet ne hordj mert ebből csak vicc lesz. Makarena ruci viselet amúgy ami csak fehér ruha fehér fehérrel és ez olyan unalmas egyszínű meg hát így ilyenbe kimesz átlag emberek közé, kicsit tartani fognak tőled.
2021. jún. 3. 13:15
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem simán lehet egy egyszerűbb pólóval meg bokacsizmával.
2021. jún. 3. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a nadrágra gondolsz, és az uszály nincs benne, akkor simán. Azzal együtt kevésbé praktikus, de you do you :D
2021. jún. 4. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Benne van mert ilyen fazon egyben van
2021. jún. 4. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Húha, hát akkor készülj fel a csodálkozó pillantásokra meg, hogy a nap végére tiszta kosz lesz, de ha te jól érzed benne magad, és ezek nem azvarnak, akkor hord nyugodtan :) Senki sem tilthatja meg neked
2021. jún. 4. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a naci OK, bár könnyen koszolódik. Nekem a fazon tetszik, de más színt választanék.
2021. júl. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!