Voltatok így vele lányok?Rosszul esik. Régebben egyszerűbben,sportosabban öltöztem. Sima trikó,rövidnacival,papuccsal Család meg van lepődve,hogy csinosabb,virágos,ruhákat hordok.Fura,meg te ilyet ezeket mondják.Jó,csak rajtad fura stb
Megtetszettek,az ember változik.
Én se fiatalodok már.Van egy két éves fiam is.
Úgy öltözz, ahogy jól érzed magad.
Egyébként hasonló helyzetben vagyok én is. Alapból sportosan, kényelmesen járok, de az utóbbi 1-2 évben több nőiesebb cuccot vettem, amit aztán időnként szóvá tesz a környezetem. A legalja megjegyzés, amit kaptam, az volt, hogy "olyan csinos vagy, meg se ismerlek". Na, mondom, kösz.
Jesszus, de utálom az ilyen kotnyeleskedő ismerősöket. Kinek mi köze hozzá, hogy mit hordasz? Ha eddig sportosan/egyszerűen öltözködtél, de most már tetszenek a ruhák, miért ne vehetnél fel mostantól ilyeneket?
Nekem is folyton beszólogattak mindig is, egyszer azért, mert túl sok feketét hordtam, aztán azért, mert túl sok színeset; egyszer kritizálták, hogy nem vagyok elég nőies, legközelebb már azt, hogy minek vagyok folyton szoknyában, stb stb. Azt hordd, amit szeretnél. A stílusa pedig MINDENKINEK változik az évek alatt, hiszen (jó esetben!) a személyiségünk is fejlődik, érettebbek vagyunk, vagy egyszerűen csak máshoz is kedvünk támad, amit eddig nem próbáltunk. Ezzel nincs semmi probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!