Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a kinai...

Szerintetek milyen a kinai farmernadragok?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni gey nadragot es lattam egy jo farmert de kinai............szerintetek nem tartana sokaig?...............pedig nagyon tetszik es jonak tunik...............sokat szamit az h kinai?
2010. aug. 24. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Ha tetszik vedd meg,azok közül is lehet jóminőségűt kapni!
2010. aug. 24. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is kínai farmerjaim vannak. Változó típusok, gyártók, változó minőség. Bár ha csak üléssel koptatod, sokáig bírják. :)

Varrásoknál figyelj oda azért.

2010. aug. 24. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy van amit kínaiban vettem, de már 5 éve megvan. semmi baja. Mellesleg minden kínai már.
2010. aug. 24. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
5 éve nyúztam és simán bírta! csak kinőttem :))))
2010. aug. 24. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve megvan, jelentem, hogy semmi baja.
2010. aug. 24. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Sty válasza:

Manapság már kínaiba se mind1 ,hogy hol veszel mert eltérően jó minőségű kínai cuccokat is lehet kapni sokkal olcsóbban mint egyes márkaboltokban szinte megegyező minőségben. Persze lehet venni klasszikusan gagyi kínai cuccokat is de azt a bolton is meglátod.

18/F

2010. aug. 25. 02:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve bírja,nyugi,nem megy tönkre hamar.Nekem csak kínais cuccaim vannak(szinte). :) Nyugodtan vedd csak meg! ^^

XRáhelX

2010. aug. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!