Szeretitek nyáron is a fekete ruhákat hordani?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 13:33
1/16 anonim válasza:
Nyáron se. Meg máskor se. Mindig világos ruhában vagyok, pólóból konkrétan csak egyszínű fehérjeim vannak. 25/F
2/16 Sunshinedoll válasza:
Szeretem a feketét, hordom nyáron is, igen.
3/16 Chloe Beck válasza:
persze, szinte minden ruhám fekete
4/16 anonim válasza:
Igen, nyáron is hordok feketét. Leginkább azért mert nem vagyok nádszál,és egy kicsit javít az alakomon a fekete:)
5/16 anonim válasza:
Csak fekete ruháim vannak kb már 7 éve és ebből fakadóan nyáron is csak fekete cuccokat hordok.
6/16 anonim válasza:
Rengeteg fekete ruhám van, szóval bajban lennék ha nyáron nem hordhatnám őket. Nyilván itt sortokról, ujjatlan felsőről és kisruháról beszélek.
7/16 anonim válasza:
igen, de a napon eléggé szenvedek bennük.
de ha ez így megy tovább, idén nemigen lesznek ilyen problémák (sajnos..)
8/16 anonim válasza:
Igen, kivéve, ha brutális kánikula van, és muszáj végig napon lennem, mert nem bírom a meleget. Bár a fekete rövidgatyámat akkor is simán hordom, de legalább felülre valami lenge, színes cuccot veszek.
Egyébként sok nagyon színes cuccot is szeretek, de a feketét is ugyanannyira szeretem, és évszaktól függetlenül válogaton ki, hogy épp mit szeretnék hordani. :D
9/16 anonim válasza:
A ruhatáram 90%-a fekete, szóval igen.
10/16 Metionin válasza:
Mivel a ruháim 90%-a fekete, igen, hordom nyáron is. Nincs benne jobban melegem mint más színekben. Az anyag számít, szeretem a könnyű, kicsit átlátszóbb, bővebb fekete felsőket nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!