Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen női fürdőruha fazonok...

Milyen női fürdőruha fazonok vannak, amik a lehető legtöbbet takarnak?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki most nyáron megyünk strandolós nyaralásra. Régen bikinijeim voltak főleg, meg pár sima egyrészes fürdőruha, de azokban soha nem éreztem magam komfortosan, nekem túl "pucér" érzetet keltenek ezek, nem szeretek a kertemen kívül ilyesmit viselni.

Őszintén szólva nekem nagyon-nagyon tetszenek a ~100 éves fürdőruhák, amik egy teljes szoknyás ruhácska takarását adták - de gyanítom olyat nem lehet (könnyen) vásárolni illetve vonzza a tekinteteket, amit én kifejezetten nem szeretnék.

Van valami olyan fazon, ami mostanában megszokott, nem bámulják meg az emberek, és a lehető legtöbbet takar?

Hogy kereshetnék ilyen fürdőruhákat?

2021. máj. 31. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
TANKINI néven keresd az üzletekben. Kínaiban is kapható . Sok sikert.
2021. máj. 31. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg ha egy strandkendőt kötsz a derekadra? Azzal nem tűnnél ki, de mégis takar annyit, mint egy szoknya.
2021. máj. 31. 13:36
 3/10 A kérdező kommentje:

1.

Köszi, nézegetni fogom, bár ebből is főleg olyanokat találok amik annyit takarnak mint egy egyrészes.

2.

A vízbe azért nem mennék úgy. :D Vízen kívül felveszek egy egyberuhát, azzal nincs gond.

2021. máj. 31. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nem is a vízbe gondoltam, hanem a parton :) Mások úgyis csak ott látnak rendesen.

Ha olyan kell, ami végig rajtad lehet, akkor egy egyberészes fürdőruhára vegyél fel egy fürdőruha anyagú rövidnadrágot. Eddig ilyenekből inkább csak szűk és tényleg elég rövid fazont láttam, de a fenekedet legalább takarja. Meg biztos létezik kicsit többet takaró is, ha olyat szeretnél.

2021. máj. 31. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én valahol láttam olyasmit amit te mondasz, nem ilyen szoknyaszerű, de ilyen bő női rővidnadrág szerű volt, aszem a Decathlonban 🤔 de nem fix
2021. máj. 31. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

burkini

2021. máj. 31. 18:51
 7/10 ívy1 ***** válasza:
0%
Mondjuk furcsa hogy az egybe részes fürdőruhától érzed magad pucérnak,(ami többet takar)a bikiniben meg nem.
2021. máj. 31. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy bikiniben nem? Pont ez lenne a lényeg, hogy az a legkevésbé komfortos.

2021. jún. 1. 11:57
 9/10 ívy1 ***** válasza:
Bocs de akkor félre értettem!Hát ami a legtöbbet takar és megszokott,az mindenképpen az egybe részes fürdőruha.Esetleg vannak ujjatlan tornadresszek, ami elég zárt de abban lehet hogy jobban néznének.
2021. jún. 2. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Például az egyberészes szoknyás. Nekem retro pettyes van, imádom annyira szép.
2021. jún. 5. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!