Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez milyen nadrág lehet, és...

Ez milyen nadrág lehet, és hol kapható ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. máj. 31. 04:33
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Fellépők szoktak ilyen jellegű nadrágba lenni, ha feltűnés a lényeg. De Pesten is néha látni, főleg külföldiek utcára is fellveszik.

Többnyire viszolyognak ezektől a nagyon fényes naciktól az emberek.

2021. máj. 31. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 31. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Bőrnadrág. Skinny fazon. Huuu hát ez elég undi, főleg hogy ahogy simul a combok között, ja és extra anorexiás szuper vékony modelleken megy el az ilyen fazon mert nekik csak lóg a cucc miig a vastag combú meg szenved benne akár mekkora méret. Szerintem hanyagold ezt a nadrágot azt farmert vegyél.
2021. máj. 31. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Én vékony alkatú vagyok, lábaim is, van nekem is, de ritkán hordom, nem jön be a legtöbb embernek.
2021. máj. 31. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Bőrhatású nadrág, de bőrnacinak is becézik. De nem valódi bőrből van, még csak nem is műbőrből, hanem valamilyen szintetikus sztreccses, rugalmas anyagból, hogy kényelmes legyen, és így jobban is szellőzik a bőrhöz/műbőrhöz képest.

Nekem tetszik, bármilyen színben nagyon dögös egy jó alakú csajon. :)

2021. jún. 1. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Mindenképpen vegyél magadnak kicsi, ha csinos vagy és jó az alakod, mert marhára szexi.

Szerintem a legtöbb férfi bepipil tőle.

Persze ennek mindenképpen feltétele a jó alak.

BBW nőknek nem ajánlott. 🤭

2021. jún. 1. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Te kajak lefotóztad valakinek a lábait? xdd
2022. jan. 4. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!