Ha egy pasi férfitangát hord, arról mi a véleményetek?
Mindig mosolygok ezeken az undorító válaszokon. :)
Tizenvalahány éve már csak férfi tangát hordok mindig, mindenhova. Ez idő alatt több nővel is voltam, több barátnőm is volt, és minden csajnak bejött, egyikük sem fikázta le, max páran elsőre meglepődtek, mert annyira nem elterjedt. Pedig direkt kérdeztem is őket mi a véleményük, és mindenki pozitívan nyilatkozott a tangáról. Persze nyilván megfelelő test is kell hozzá, de aki nem elhízott, annak simán jól állhat a megfelelő fazon. Én sem vagyok modell alkat, de normális alakom van azért.
37F
Nem akartak megbántani, de itt, megnyugodhatsz, mindenkk őszinte :)
Nem bántasz meg egyáltalán, mert számomra lényegtelen hogy az itteni csajok mit gondolnak róla. A lényeg hogy akik velem voltak/vannak, azoknak bejött és bejön most is.
Remélem nem arra akarsz célozni, hogy ha itt mindenki őszinte, akkor tán az eddigi barátnőim nem voltak azok?
Nem mindegy hogy kiknek a véleménye számít, heteroszexuális nőként hagyjuk...
Meleg férfiaknak lehet hogy bejön (nem vagyok az csak tippelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!