Hol vásároljak ruhákat Finnországba menés előtt?
Figyelt kérdés
A következő tavaszi szemeszterben, ha minden jól megy, Lappföldre, Finnországba megyek Erasmussal. De tanácstalan vagyok a ruházatot illetően, az tudom, hogy hideg lesz, a legmelegebb esetben is 0 fok körüli időjárásra számíthatok. Ti hol vásárolnátok be téli ruházatot?2021. máj. 30. 18:53
1/7 anonim 

válasza:

A Patagonia márkát ajánlom. Mountex.hu-n árulják.
2/7 anonim válasza:
Már ha úgy is ott leszel, a Mikulásnál bevásárolhatsz!
3/7 anonim 

válasza:

Túraboltokban nézelődj szerintem. Én is oda készülök.
4/7 anonim válasza:
Így van, túraruházatot árusító boltokban egész évben kaphatóak a hidegebb égövben használható ruhák. Olcsó nem lesz, ez egy ilyen műfaj.
5/7 anonim 

válasza:

én tuti túraboltba mennék. arra nem nagyon számítanék, hogy kint olyan ruhát találsz tavasszal, ami neked elég meleg, akik abban a klímában nőnek fel, nem érzik olyan hidegnek, így a szezonális ruhájuk se lesz olyan vastag, amit te is elég melegnek éreznél. sok vastag zokni, harisnya, alápóló, rendes vízálló kabát és cipő.
6/7 anonim 

válasza:

A nemzetközi túrafelszerelés-márkák egy fillérrel nem olcsóbbak Magyarországon, mint Finnországban, szóval amelyik neked szimpatikusabb. Én kint vennék, biztosan nagyobb a választék.
7/7 anonim válasza:
Én Finnországban élek már 10 éve. Anno még én is Magyarországon vásárolgattam ruhákat, mondván olcsó. Én azt tanácsolom, hogy itt vegyél, egy itteni ruha 10 évet minimum kibír, nekem van olyan téli csizmám, ami már 10 éves, de mintha új lenne, pedig minden télen használom, ruhákra ugyanez igaz. Csúcsminőség mind. Megéri az árát, sokszor 70%-al olcsóbban rá lehet bukkanni a boltokban, kiárusításkor. Az itteniek el vannak látva általában fényvisszaverővel is, ami nagyon hasznos itt. 1-2 napot szinte bármiben ki lehet bírni, főleg tavasszal, bár itt a tavasz sokszor még elég télies, de mégis azt javaslom, hogy itt vásárolj be. Régebben még sokkal drágább volt itt minden, mint Magyarországon, ma már eléggé hasonlóak az árak, sőt van, ami még sokkal olcsóbb is, de jobb minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!